| Andreealovechocolate a întrebat:

Dupa cat timp poate fi dat cineva disparut?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poţi sesiza la poliţie dispariţia doar dacă au trecut 24 de ore, timp în care persoana cu pricina nu a mai dat nici un semn de viaţă şi nu poate fi contactat.
Mai devreme nu cred că se va lua în considerare şi nu se va începe nici o căutare. Şi poliţia îţi va sugera să mai aştepţi să treacă câteva ore să vezi dacă apare. Asta dacă nu au trecut cele 24 de ore menţionate mai sus.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dupa 24 de ore, cand nu a dat nici un semn ca se intoarce, telefonul nu e disponibil si nimeni nu stie de el

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La noi imediat ce nu-l mai poti afla. Nu este cu timp.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ce ti s-a scris mai sus de catre altcineva nu este real. Reclamarea se face imediat. Persoana disparuta este declarata dupa 48 ore de catre politie. Dar aia e cu totul altceva.

| kar1GaNNN a răspuns:

Dupa 1 zi, daca nu vine acasa sau nu il mai vede nimeni, intrebi lumea Unde este? iar ei zic ca nu L-a vazut e clar ca e disparut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă e minor, suni imediat poliția.
Pentru adulți, după 24 de ore poți raporta dispariția, doar dacă ești sigur/ă că a dispărut.

| olgutza1 a răspuns:

Eu stiu ca dupa 48 de ore se incep cautarile.

| Cristian_Lucian_1996 a răspuns:

NUUU trebuie să astepti 24 de ore. Asta e un mit mult prea bine raspandit incat chiar si politistii mai nou il cred. Vai de noi

Întrebări similare