Nu e un timp exact. Poţi să spui şi din prima zi dacă cunoşti acea persoană de mult timp şi simţi că o iubeşti cu adevărat. Trebuie să fii doar sigură de sentimentele tale şi de faptul că şi el simte asta.
Dupa parerea mea cred ca intr-o relatie trebuie sa spui,, te iubesc,, cand simti asta cu adevarat depinde daca prietenul tau ti-a spus deja si crezi ca simti acelasi lucru, spune-i! Daca esti o fire mai romantica, poate ii faci o surpriza, adica ii poti spune asta intr-un mod diferit! succes :*
E ca si cum ai spune "Dupa cat timp ii pot spune unei persoane ca o urasc? " cand ajungi sa iubesti persoana respectiva.
Nu cred ca este o limita de timp, sa poti spune cuiva "te iubesc".Ca sa-ti exprimi sentimentele de dragoste fata de o persoana, inseamna ca intr-adevar nu poti trai fara prezenta lui, fara sa simti siguranta in preajma lui, ca poti sa ai toate increderea in el.De la 14-15 ani, poti sa spui cele doua cuvinte de "n" ori, dar trebuie sa constientizezi ce inseamna si daca cel langa care stai, merita.Asta vine o data cu maturizarea!
Atunci cand simti tu... dupa parerea mea sa iubesti inseamna sa pretuiesti, sa respecti persoana respectiva si sa fii gata sa faci sacrificii pentru ea
Nu poti spune o perioada de timp exacta. Faci lucrul asta atunci cand simti, dar mai nou a ajuns sa se spuna foarte usor lucrul asta, din pacate.
O.o. Okeii, deci. Într-o relaţie, toate lucrurile se întâmplă la timpul lor. La fiecare persoană este diferit, nu există o anumită regulă. Spui " te iubesc " atunci când simţi asta cu adevărat. Sper că te-am lămurit. Pa-pa.
Cand crezi ca sunteti amandoi pregatiti dar in ziua de azi se spune ca si cum ar fi "Salut"