Spune-i clar care a fost situatia si in ce circumstante ai reactionat uh asa...
Daca tine la tine, te va intelege si va veti impaka.
Doar ca ia aceasta intamplare ca o invatare de minte si in mom in care auzi ceva, mai intai afla daca e complet ce auzi, si daca e si adevarat.
Ai grija de tine, si sper sa fie tot ok.
Niciodata sa nu te iei dupa vorbele lumii, inainte de a reactiona intereseaza-te faci posibilu sa afli daca e adevarat s'au chiar vorbesti cu el ii spui ce zice lumea, lumea in ziua de azi daca te'ai basit zice ca te'ai (ca ca t) pe tine, si eu la inceputul relatiei cu prietenul, se auzeau fel si fel de vorbe de exemplu ca m-ar fi vazut pe mine un prieten de-al lui cu altu, si eu fara el nici nu ieseam din casa, si multe alte vorbe aiurea si i'am demostrat ca nu e adevarat, deci cereti iertare mai cerei o sansa, nu stiu ce s-a auzit de el asa grav incat i-ai dat papuci dar spune'i ca a fost ceva de moment ca nu aveai nici o stare prea buna, si sa-ti dea a 2'a sansa. Bafta :*
Mersi mult pentru raspunsuri.Acum cu ajutorul vostru m-am impacat cu el, si el a venit la mine si m-a intrebat ca ce am patit, ce a fost cu faza aia, si eu i-am explicat totul, si se pare ca acum suntem iarasi impreuna, dar as vrea sa stiu cum pot sa aflu dac ael chiar ma inseala s-au tine la mine?
Va rog frumos sa ma ajutati!:*:X