| Fonk a întrebat:

Dupa ce am dat o |@#ă am observat puțin sânge, din câte stiu...
1.Mi se rupe o "ață"?
2.Voi avea de suferit?
3. Oricum sunt urât si voi ramane singur
P.s. am 17 ani si sunt fan Violeta2022
Vă mulțumesc pentru atenție

Răspuns Câştigător
| aimullah123 a răspuns:

Ar putea fi hematospermie dar nu sunt eu in masura sa pun diagnostice.
Oricum nu indica intotdeauna o problema majora. In unele cazuri vindecarea are loc singura.
Daca se mai intampla trebuie sa mergi la medic. Si nu uita sa folosesti cuvantul "mas***bare" nu "L..."
In alta ordine de idei, la 17 ani e mult prea devreme ca sa concluzionezi ca vei ramane singur. Fata ta o sa se schimbe de mai multe ori de-a lungul vietii. Cauta poze pe internet ca sa vezi cum aratau majoritatea barbatilor pe la 20 de ani si cum arata la 30, 40 etc.
Femeile nu cauta barbati frumosi. Avem noi impresia ca asta e cerinta principala dar ne inselam. Nu ai vazut ca exista in lumea asta barbati care arata horror dar au iubite papusi?
Nu cumva esti cam izolat? Femeile cauta barbati cu multe legaturi sociale (printre altele). Daca stai toata viata in casa pe fotoliu, atunci da, nu vei avea niciodata o iubita. Dar daca iesi afara si interactionezi cu cat mai multe persoane, in cat mai multe locuri, ai toate sansele.
Cand ai timp liber poti sa citesti carti, sa vezi ce inseamna sa fii cu adevarat barbat si care sunt acele lucruri pe care le cauta femeile la un barbat. Dar informatiile astea nu le gasesti pe internet sau intreband oameni. Mai exista si varianta in care te imprietenesti cu aia care au succes mare la fete si inveti de la ei. Te uiti cum se imbraca, cum se tund, cum vorbesc, cum privesc o fata etc. Absolut tot ce puti invata de la ei. Apoi incerci pe pielea tawinking

SI inca ceva, nu e o problema ca esti fan Violeta2022. Gusturile nu se discuta. Poti sa fii fan si Spiderman si Bruce Willis si tot ce vrei tu. Oamenii poate te vor critica dar nu uita sa fii tu insuti. Sa iti traiesti viata dupa cum iti place tie, nu dupa cum vrea x si y.
Ceilalti se pot sterge la fund cu parerea lor.

| Fonk explică (pentru aimullah123):

Mersi mult happy

| aimullah123 a răspuns (pentru Fonk):

Cu mare drag!
Ma bucur ca te-am putut ajuta.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai dă una cu sange si ai sa fii fan Ciomu.