Nu cred ca exista niste criterii pentru a iubi o persoana. pur si simplu se intampla mai intai te topesti usor, apoi regreti ...nu stiu asta e parerea mea
Nu cred ca poti iubi dupa criterii. Ceea ce vreau sa zic e ca inimii nu-i poruncesti deci nu poti sa iubesti pe cineva doar pentru ca e frumos, sexy, inteligent etc.Pentru ca de fapt nu iubesti o anume calitate a unei persoane, ci persoana in sine.Cu calitati si defecte. Iubesti imperfectiunea acelei persoane perfecte pentru tine.
Craciun Fericit!
Tragedia e ca nu poti tria persoana iubita dupa anumite caracteristici. Este o prostie, dragostea e neconditionata.
Dragostea e o boala care pe langa ca afecteaza partea rationala a creierului, cateodata nici vazul nu sta prea bine.
Cand va indragostiti cu adevarat nu o sa tineti cont de nimeni si nimic.
Dragostea e oarba si surda.
In primul rind trebuie sa dea dovada de maturitate si seriozitate, mult conteaza lucrul asta. Apoi sa fie sincera, sufletista, capabila sa iubeasca cu aceeasi pasiune si daruire ca si mine... Si nu in ultimul rind, sa stie sa faca mincarica buna tata, ca eu nu stiu ce-i aia sa gatesti
Cineva spunea ca exista 3 feluri de dragoste:1. te iubesc daca; 2. te iubesc pentru ca; si 3. te iubesc in ciuda.Asa ca nu poti iubi dupa niste criterii, ci in ciuda acelor criterii...