| EduardPaul94 a întrebat:

Dupa ce i-am zis ca o plac si ca as vrea sa fiu cu ea.m-a refuzat. iar de atunci e foarte indiferenta dar cand ne intalnim(destul de des k suntem in aceiasi sc)se uita dupa mine si cand vede k obs unde se uita ea isi schimba privirea... dc face asa?straight face

3 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Se uita pur si simplu din curiozitate. Daca te-a refuzat nu cred ca se uita cu interes.Mai ales ca nu prea te mai baga in seama.

| DANyi a răspuns:

Acum, depinde felul in care te-a refuzat, fiindca gesturile spun mai multe decat vorbele. E posibil sa te fi refuzat pentru ca nu era pregatita sa faca urmatorul pas (se mai intampla, sa stii) sau pur si simplu, te-a refuzat pentru ca nu te place. Daca prima varianta e corecta, atunci tu nu trebuie sa faci altceva decat sa o iei mai usor (pentru ca ai intrebat-o prea direct) si sa iti mai incerci norocul o data. Daca nici dupa a treia incercare nu va accepta, atunci imi pare rau, deoarece nu vei avea niciodata sanse la ea (dar sper sa nu se ajunga in situatia asta). Mult noroc!

| cami01 a răspuns:

Poate ca si ea te place. dar crede ca nu este bine sa fie cu tine. motivele n-am cum sa ii le stiu.