| AlexBlack a întrebat:

Dupa ce m-am despartit de prietena mea e mai bine sa stau singur o vreme sau sa-mi gasesc pe altcineva?

Răspuns Câştigător
| flore45 a răspuns:

Dragul meu eu cred ca ar fi bine sa iei o pauza pana vei fi pregatit pentru alta relatie si pana vei gasi fata potrivita. Incearca sa faci oridine in sentimentele tale (care presupun ca nu sunt tocmai roz) si apoi de abia dupa ce te simti pregatit poti incepe alta relatie. Mult succes. Te pup, pa pa.

8 răspunsuri:
| DenisseDeny a răspuns:

Bună.
Păăi, părerea mea este că ar trebui să stai singur o vreme. Adică nu că ți-aș spune neapărat. Dar ar trebui să ai un timp de liniște. sau cum dorești tu. Este decizia ta. Tu alegi.
Eu doar mi-am dat cu părerea.

SUCCES!

| mona a răspuns:

Nu e neaparat necesar sa stai un timp singur daca tu nu simti asta

Răspuns utilizator avertizat
| mariukka a răspuns:

Daca ai iubito vei sta o perioada singur daca nu iti vei gasi alta imediat

| AdeVero12 a răspuns:

Hai las-o încolo de pauză. Băi dacă tu nu mai simți nimic pentru fata respectivă, ești liber să te cuplezi cu cine vrei. Deci tu te-ai despărțit de ea...so.îți pasă de părerile celorlalți(care zic că ai lăsat-o pentru nu știu cine) sau nu? laughing

| KiddaDot a răspuns:

Daca simti nevoia de afectiune, gaseste-ti o fata care sa te sustina, si sa tina la tine. Asa vei trece mai usor peste..Bine,asta doar daca te simti pregatit, daca nu.ia o pauza, pana cand apare cineva cu adevarat special, si vei simti cu adevarat sa faci pasul asta :3

| AlexBlack explică (pentru KiddaDot):

Cred ca merit o pauza!

| KiddaDot a răspuns (pentru AlexBlack):

E alegerea ta.