Salut.Eu am citit tot ce ai scris și am chibzuit un pic și iată ce ti-as sfătui eu După cele citite am observat ca ție nu îți prea place de el ci doar îți este frică de schimbări.Ai acel gol mare făcut de el din cauza ca tu nu poți uita repede și te temi ca poate ca el nu va mai fi nimeni. Fără grijă ca el au mai fost și o să mai fie. Știu multe persoane care aveau o relație dar și vorbeau cu altcineva pe rețele de socializare, dar care chiar erau atașate de prietena/prietenul sau și nu stricau relația doar pentru a se vedea cu cel/cea cu care comunica pe rețele de socializare.Deci el dacă te iubea cu adevărat nu te lăsa pentru ea, și nici tu nu te sărutai cu noul prieten din grup.Deci eu am observat ca tu erai ca o rezervă pentru el dacă ea nu accepta să se vadă cu el (scuze de expresie).Eu ti-as sfătui să încerci să îți găsești pe altcineva, să îl ignori, mai bine să se gindeasca la tine și să îi pară rău în timp ce este cu alta decit să fie cu tine și să se gândească la alta, și iarăși să se repete procesul.Succes.
Buna, Andrada. Imi pare sincer rau pentru situatia neplacuta in care ai fost pusa. Presupun ca esti foarte confuza si probabil si ranita. Din pacate, prietenul tau pare ca vrea sa se intoarca inapoi doar din obisnuinta, caci probabil s-a obisnuit cu un anume tip de persoana (adica tu) si s-ar putea sa se desprinda de vechile obiceiuri mai greu. Nu cred ca se intoarce din multa iubire sau un dor exagerat de mare, o data ce a fugit la alta. Da, daca s-ar fi inteles probabil ca nu ar fi stat prea mult pe ganduri si ar fi ramas cu ea. Te rog, nu iti mai bate capul cu el. Nu este de incredere, si daca va impacati niciodata nu o sa mai fie la fel ca inainte. Ti-ar placea sa stai mereu cu frica, ca el poate vorbeste cu alta sau este indragostit de alta? Daca o sa ii acorzi inca o sansa, o sa suferi. Intr-o relatie trebuie sa ai baza in partener, nu sa faci pe politistul cu el! O sa suferi de pe urma prostiei lui si lipsei de maturitate. Fii fericita! Meriti ceva mult mai bun, meriti un baiat loial care stie sa te aprecieze, nu sa iti reproseze ca relatia este plictisitoare. Si da, o sa treci peste aceasta relatie, nu o sa fie usor. O sa fie al naibii de greu, ai grija sa nu cazi in depresie sau sa te raneasca si mai rau, dar o sa treci peste in cateva luni, poate mai devreme. Multa bafta, ai grija de sufletul tau!
Ai dreptate. Mi-ai limpezit gandurile si sunt in clar cu ceea ce trebuie sa fac. Iti multumesc din suflet!
El va continua sa imi pun intrebari referitoare la o impacare. Ce raspuns crezi tu ca ar fi cel mai potrivit? Sa fie ceva, care sa-l faca sa inteleaga ce a gresit si nu mai poate fi reparat. Ce ma sfatuiesti sa-i spun?
Off, incearca sa nu il asculti, caci el ar spune ORICE ca sa ii cazi inapoi in plasa si sa va impacati. Fii tare, puternica! Iti recomand sa il suni, sau sa ii dai un mesaj (nu sa va vedeti, caci ar fi prea emotionant si este posibil sa te convinga sa ramai) in care sa ii spui parerea ta, fii sincera, fii deschisa, spune-i ca nu o sa mai mearga si apoi blocheaza-l peste tot...ai nevoie de multa liniste ca sa poti trece peste. Prezenta lui nu va face decat sa te tina pe loc. Imi pare rau, stiu ca suna urat, dar cateodata trebuie sa facem si astfel de lucruri... mult succes draga mea.
Nu te-ai gandit ca isi bate joc de tine? LOL
Crede-ma, chiar te ia de fraiera...
anonim_4396 întreabă: