Daca as alege o facultate din strainatate, m-as intoarce in tara dupa terminarea acesteia.
Nu, pentru ca nu ai ce face in tara asta de ****, intr`atata lume hoata! Si facultate daca ai, iti gasesti loc de munca foarte greu, depinde si de norocul omului, eu voi pleca la mama in Spania, ea e acolo de 11 ani si a ajuns sefa, ma v-a ajuta mult! Funda?!
Sincer,as fi foarte fericita sa plec in strainatate insa nu stiu sa vorbesc foarte bine alte limbi si mi-ar fi destul de greu sa ma adaptez la alt stil de viata, alt stil de mancare/alimentatie si sa stau de parte de familie.Chiar daca in alte tari as avea mult mai multe posibilitati din punct de vedere profesional cred ca o sa raman in Romania. Oricum lucrurile se pot schimba de la cer la pamant in tot acest timp. Fundita?:d
De ce sa raman cand aici nu am ce sa fac? Adica, iti trebuie o situatie financiara buna ca sa pleci, ''fonduri banoase'', si daca nu le ai stai aici in tara asta de tot cacatul... eu vreau sa plec
Nu,nu aș vrea să plec.pentru că o să dureze mulți mulți ani până mă acomodez cu lumea de acolo, plus că nu cunosc pe nimeni.De ce să plec? Mi se pare aiurea.Mai bine rămân în țară, că am ce face și aici.Dar ca să faci ceva în ziua de azi trebuie să ai și oleacă de ambiție, nu să stai ca trântorul toată ziua și să aștepți să îți pice din cer o slujbă bună.Tre să muncești mult ca să ajungi sus.
anonim_4396 întreabă: