Dar cine se mai uita?Dupa primele episoade am zis ca draq se mai uita
Am visat numai draci toata noaptea
Dp ce ma uit la fenomene stranii, dorm si nu mi-e frica deloc.Realitatea e realitate si se afla dincolo de TV. Nust de ce mi-ar fi frica. Bineinteles ca daca as vedea lucrurile miscandu-se degeaba prin casa sau daca as auzi voci ciudate, as murii de frica.
pa, pa.
Dorm. Cand apuc sa ma uit(si ma straduiesc s-o fac cat mai des), imi tine loc de poveste de adormit.Nu o sa bravez si sa zic ca nu-mi lasa niciun fel de reactie, dar pana acum nu mi-a influentat visele sau activitatile imediat urmatoare, sau oricare
Hmm.cand ma uitam incercam sa nu adorm sa pot vedea tot episodul...nu prea ma sperie... oricum nu mai da Fenomene Stranii pe Discovery
Eu nici nu m apot uita la tot stau cu plapuma la ochi.si dupa aia cand vreau sa ma duc la baie incep sa plang:-ss mi e frica.si nici a doua zi nu imi revin.si cand ma uit in oglinda simt ca e cineva langa mine:s e aiurea
Dupe ce mauit la fenomene stranii ascult muzica iar apoi ma culc nu cred ca e vreo problema nu?
Buna, dupa ce urmaream Fenomene stranii. aveam niste viseee! Ca sa scap de ele am apelat la a nu mai urmari emisiunea Dar daca ai pe cineva cu care sa impartasesti aceasta emisiune, eu zic ca merita. Succes!
Eu abia astept sa inceapa asa bine pot dormi ) de bubuie pereti nu aveti de ce sa va temeti mai degraba ma tem de vii de cat de morti