Eu unul sunt tare obosit dupa ce ma intorc de la scoala. Desi nu obisnuiesc sa ma culc sub nici o forma la pranz( din cauza ca zic ca e o pierdere de timp si ca irosesc clipe bune in care pot face ceva folositor), totusi am concluzionat ca e OK sa dormi daca te simti tare extenuat deoarece daca nu o faci nu o sa te simti odihnita si asta nu face bine mai incolo. O stiu pe pielea mea.
De obicei ma culc pe la 16 si ma trezesc pe la 20/20:30
Eu ma cul cam pe la 22-23
nu pot sa adorm mai repede, desii as vrea
a doua zi ma trezesc tare greu
Eu mereu zic ca o sa ma culc si tot n-o fac dupa ce vin de la scoala, nu stiu de ce, pur si simplu nu pot sa dorm ziua, numai noaptea.
Normal de obicei am ore de la 8 deci ma trezesc la 6:30 ca na stii cum e cu fetele, pana ma aranjez pana ma hotarasc cum ma imbrac dureaza, iar in jumatate de ora ajung la scoala. Iar acasa ajung pe la 2 si un sfert, ma tenteaza cate un somn
insa mai intai mananc apoi ma culc
pe la 3 si de obicei ma trezesc pe la 5-6
dar ma simt asa de bine si odihnita, parca mai am chef si de teme
apoi mai ies si afara
imi prinde bine somnul
De obicei pe mine ma ia somnu' la scoala. dar cand ajung acasa nu mai pot dormi
.asa ca. ori citesc ceva. ori stau la calculator
Sincer eu cand eram in scoala si eram de dimineata primele 2 ore la scoala cascam in continuu pentru ca nu suport sa ma trezesc de dimineata.eu nu pot dormi dupa-amiaza pentru ca nu dorm noaptea bine, dar e bine ca poti dormi, e sanatos pentru tine. dar sa-ti faci timp si pentru teme si sa nu dori foarte tarziu noapte, cel tarziu la 11 sa fi in pat.bafta la scoala
Pai...cand incepeam dimineata (intre 6-8 dim) si ieseam intre 13 si 16 eram f obosit dar am mult de lucru pe calculator, in casa...+ si teme...si de obicei uit de somn
sau iau cv ca sa ma trezeasca... un energizant sau un simplu suc de fructe
si rezistam pana seara
Si ma culcam la 24-01, ma trezeau ai mei la 7...ca daca era un ceas adormeam la loc Dimineata iau un ceai sau energizant + o pastila pentru inteligenta
neah, cica sunt doar vitamine in pastila... dar ma tine treaz si cu mintea brici
cafea nu pot sa beau
nu-mi place
Cel mai bine e sa ai o persoana care sa te tina treaz o mama sacaitoare sau un tata care iti da una peste ceafa
si n-ai probleme asa
poti sa rogi si un prieten sa te trezeasca daca nu sunt parintii
Cred ca e bine sa dormi dupa ce vii la scoala pentru ca te revigorezi.si mai ales...mananca inainte sa te culci astfel vei digera mai usor mancarea
VulpeaDinUmbra întreabă: