anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cum se spune in "popor" daca te uiti la ore fixe te iubeste cinveva. Dar daca ma uit la 12:01 de exemplu? unii spun ca te uraste altii ca te iubeste mult. Cine spune adevarul? Fundawinking

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se spune că te trișează la și un minut!
Pa, pa.

| Libelle a răspuns:

Şi mai sunt ăia ca mine care s-au uitat toată ziua la şi un minut şi zic că te înşeală.
Dacă ne-am lua după astea am face crize de gelozie zilnic nu crezi?

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Nu ar trebui sa crezi in asta. Oricum eu nu stiu nimic legat de faptul ca s-ar intampla ceva daca te uiti la 12:01 de exemplu. Stiam ca la 11:59 spre exemplu te doreste, iar la fix te iubeste. Oricum, eu nu cred in asta oh go on

| NoChanceForUs a răspuns:

Nu spune nimeni adevarul.E doar alegerea ta daca vrei sa crezi sau nu in basme.Eu zic sa faci un test.Te uiti la 12:01 si apoi te duci la persoana respectiva si o intrebi daca te iubeste.Daca e asa,ok, aia care zic ca te iubeste au dreptate. Daca e invers, atunci castiga ceilalti. Funda promisa.

| Mihaela987 a răspuns:

Mai bine il intrebi pe el daca te iubeste sau nu...e mult mai sigurtongue

| Love_4994 a răspuns:

Eu am citit undeva ca daca te uiti la 11:59(ex de ora) tea iubit, la 12:00 te iubeste si la 12:01 te insealahappy. Acum nu stiu ce variante sunt adevarate(daca e vreuna adevaratabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiam asa: la fix te iubeste, la si un minut te va iubi, la fara un minut te-a iubit.