| LoveYou2013 a întrebat:

Dupa intamplarile voastre cu fantome credeti ca exista? Pe mine ma sperie rau o poveste care cica s-a intamplat in blocul meu.

6 răspunsuri:
| LoveYou2013 explică:

Daca vreti sa va spun povestea spuneti-mi

| justme97 a răspuns:

Eu nu cred ca exista fantome
este doar imaginatia prea bogata a unora care se leaga de orice dataliu mai ciudat pentru a nascoci o poveste cu care sa sperie lumea
si intotdeauana dusa prin viu grai sau din gura in gura o poveste se "inbunatateste"cu cate un detaliu de la fiecare persoana care o povesteste asa ajung unele sa fie chiar de necrezut de speriat

| dean a răspuns:

Aoleu, pai vezi cum faci, poate sa te urmareasca peste tot, beware of darkness, am glumit acu, da. cred in fantome, ai grija de tine, bye!

| ada_9063 a răspuns:

Da eu as vrea sa stiu povestea, ma pasioneaza fenomenele paranormale.happy si nu imi e este frica ba chiar ma atrag mai mult oriunde vad ceva despre fantome citeschee hee deci povesteste te roog:d!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi de parere sa ne spuipovestea ta.eu nu cred in fantome dar ce stiu e ca atunci cand un om moare suparat sau ceva de genu se zice ca sufletul raposatului vine si ii bantuie pe ceilalti.

| LoveYou2013 explică:

Se spune ca blocul acesta este bantuit pentru ca in el au murit 20 de persoane intr-un incendiu dar nu se stie cauza acum vreo saptamana a murit un vecin de-al meu si sotia lui care imi erau buni prieteni si vorbeam mereu ei mi-au spus ca acolo locuia bunicul sotiei vecinului care o ura si vreea sa o omoare si a spus ca a murit in acel incendiu acum vecinii mei sunt morti mie tare frica