| MoNsTeR a întrebat:

Dupa liceu as vrea sa merg la academia de politie din bucuresti. ce credeti. o sa pot lua examenele la engl rom si isto daca merg la filo-jurnalism?

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Poti lua examenele insa trebuie sa fii serios si responsabil. Trebuie sa fii constient ca este mult de munca. Daca vrei aceasta cariera trebuie facute multe sacrificii.

| MisterKat a răspuns:

Am un coleg care vrea sa dea la Academia de Politie de la Campina(sau Scoala de Ofiteri sau ceva de genu')... si trebuie sa dea un test la limba romana, la o limba straina: engleza/franceza si cam atat din ce stiu eu... Trebuie sa te pregatesti serios la materiile astea. Daca ai fi facut un liceu de uman(filologie, stiinte sociale sau liceu vocational) ar fi fost mai bine.

Succes!

| gaga_5261 a răspuns:

Asta depinde de munca pe care o depui. Oricine face o facultate in ziua de astazi. dar nu toti invata.

| MoNsTeR explică:

Pentru DanielBV...stiu si de scl de agenti de la campina dar de la academie ies subinspector(adica ala cu o stea mica). si nu stiu ceai inteles din ceam scris dar.ink n-am terminat liceu:d acum vreau sa aleg dar sunt km indecisbig grin.si filo-jurnalism stiu ki de umanstraight facebig grin