anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DUPA MODELUL :
"Eu sunt de la tara si am auzit vorbindu-se pe aici ca cosii iti trec dupa ce iti incepi viata sexuala...Eu unul nu cared... Vreau parerea voastra..."

Mai multi imi ziceau cand eram putin mai mic...ca imi apar cosuri cand ma indragostesc...NU am studiat niciodata chestia asta... da chiar ma mananca curiozitatea... voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand te indragostesti presupunea si facut sex, la asta se referea subtilitatea populara, da ca faci sex trec cosurile si nu cosii, ai scris la cealalta postare ca doi prieteni fac sex si unuia i-au trecut cosurile si celuilat nu si ti-am scris ca al doilea minte(adica nu face sex ).

7 răspunsuri:
| ..somebody.. a răspuns:

Eu zic ca pentru cosuri exista creme nu trebuie sa iti incept viata sexuala numai ca sa scapi de cosuri laughing si eu am auzit chestii de genu : cand te indragostesti iti apar mai multe cosuri sau cand mananci prea multe dulciuri... dar criteriile astea sunt diferite de la o persoana la alta. uneia ii apar mai multe cosuri cand se indragosteste (cred) alteia cand... mrg intelegi nu sunt stricte sunt diferite de la o persoana la alta

| CevaNormal a răspuns:

Depinde de personana la persoana, eu de ex. am auzit si eu, dar nu cred, eu cred ca varsta e cea care te scapa de cosuri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orice activitate regulata - la propriu - ajuta la reglarea disfunctionalitatilor organismului

cosurile apar si datorita dereglarilor hormonale normale ale pubertatii

in combaterea cosurilor este recomandata activitatea sexuala pentur ca aceasta are implicatii asupra secretiei hormonale - indiferent de tipul actului sexual la care este supus organismul: important este sa o faci cu regularitate, cu perseverenta... - intr-un cuvant, cu responsabilitate. Romedic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@sperantaregasita
nu e o scuza...era putin curios doar...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@alllinna
intrebarea scrisa anterior nu era a mea...nu obisnuiesc sa scriu analfabet...laughingok?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este adevarat! Cosurile apar in perioada pubertatii atunci cand glandele sexuale incep sa secrete mai multi hormoni ( e vb in special de androgen). Apar astfel dereglari hormonale. Asa cum spunea si @alllinna, activitatea sexuala ajuta la reglarea secretiei hormonilor ducand astfel la eliminarea aparitiei acneei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cat despre partea cu cosurile... aveam ceva pe fata... dar le-am lasat in pace...nu m-am mai expus asa la soare si au mai trecut si inca trec...