| diadia27 a întrebat:

Dupa multa munca am ajuns la liceul dorit si din cate vad, toata lumea se cunoaste cu toata lumea(mai putin eu), inclusiv fostii mei colegi de generala au un grup de prieteni de clasa aXII-a, a XI-a sau a X-a cu care vorbesc in fiecare zi. Sala de clasa ramane goala in fiecare pauza si eu sunt mereu afara cu o colega care sta cu mine destul de rar sau umblu prin tot liceul ca sa ma pot orienta.
Scanand coridoarele, am vazut niste grupuri de persoane imbracate destul de asemanator mie (alte grupuri de pasionati ai unui anumit gen de muzica...) si pareau ok. Nu cunosc pe nimeni din acele grupuri si mi-e prea rusine sa ma duc sa vorbesc cu acele persoane sau sa ma prezint fara un context anume. Cum fac sa nu par o ciudata/disperata sau cum fac rost de un context?

Răspuns Câştigător
| doreal a răspuns:

Incearca sa profiti de faptul ca esti noua. Nimeni nu te cunoaste, iar colegilor tai vechi putin le pasa de ceea faci tu pe acolo, toti incearca sa isi faca prieteni. Altii cu cate o gluma proasta, altii cu smecherii, da' le merge. Baga-te si tu putin in seama, lasa rusinea acasa. Gaseste cate un subiect comun cu fiecare si fa-ti cati mai multi prieteni. Dupa alege. Disperati suntem toti bobocii laughing, dar mascam.

2 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Daca esti clasa a 9-a, ai si tu rabdare. Nu au trecut decat 4 zile de cand a inceput liceul. Nu te panica. Ai 4 ani in fata. Ce va tot grabiti voi astia mici ca totul sa vina peste noapte?

| Printesa10TM a răspuns:

Da,si eu sunt boboaca. Nu prsa vorbesc cu cei din clasa, dar ma bsg in seama cu cei din a 11 12a. E ok, mai ales ca nimeni nu te cunoaste. Fii sociabila si deschisa la noi oportunitati. Bafta!