Sincer, si eu sunt cam in aceeasi situatie, doar ca sunt fata.Fac 14 ani peste o luna si am trecut in clasa a 8-a si nu i-am inteles niciodata pe cei care vor neaparat sa fie cu cineva doar pe interes (sa se laude etc.). Nici eu nu am nici o problema cu asta.Nu mi-au placut niciodata oamenii care se lauda cu chestii d-astea.Mi se pare penibil sa incepi sa-i povestesti despre prietena ta unui tip caruia chiar nu ii pasa.Sincer, si pe mine ma enerveaza.Dar sa nu-i asculti, tu trebuie sa incepi o relatie cand te simti pregatit si vei intalni o fata cu aceleasi principii si pe placul tau.
Succes!
Nu e o problema. Prietena iti faci cand vrei tu si cand gasesti o persoana pe care o placi cu adevarat. Daca vrei doar asa o prietena cu care sa-ti pierzi timpul iti poti face, daca nu, nu e absolut nicio problema daca nu vrei
Wow...chiar wow! Si eu ma intreb acelasi lucru, si am 17 ani.Toti din jurul meu,mai ales mama ma piseaza la cap ca ar trebui sa mai am cate un prieten, astfel castig, ce numeste ea "experienta"...nu cred ca iti trebuie experienta sa iubesti pe cineva, de fapt cred ca mai bine nu intri in asa numite relatii scurte daca stii ca nu dureaza.de multe ori fug de relatii,doar din cauza ca stiu ce va urma,sau in general raman dezgustata de felul in care tipii se dau la mine fara sa ma cunoasca pe bune,SI de altfel nu vreau sa devin din realista o oarba,am prea multa demnitate(poate,din pacate).
Si nu,altora nu li se pare normal sa nu te implici in trairi din astea,vei primi raspunsuri gen:"e bine sa iti traiesti viata,experimenteaza nu fugi".Pt ca la majoritatea persoanelor egoismul,tradarea,trairi din astea false, de nimic, ipocrite, sunt foarte normale, la ordinea zilei.
Mai bine nu.Mai asteapta pentru ca la un moment dat o sa te sufoce trimitandu-ti mesaje sau sa te sune deci mai bine nu.
Si eu la varsta ta am fost in aceeasi situatie.Don't worry, peste vreo 3 ani o sa simti si tu fluturasi in stomac pentru o fata si alte chestii siropoase din astea, eu cam asa sunt si crede-ma, la 16 ani majoritatea fetelor simt la fel pentru baieti deci...totul depinde de ceea ce vei vrea tu la acea varsta(sau si mai tarziu daca vrei), dar pana atunci poti sta linistit, acum la 13 ani e normal ca relatiile sa nu dureze deoarece la aceasta varsta nu prea sti ce vrei de la o fata,daca ma intelegi, si nici fata nu stie ce vrea de la tine, asa ca treci si invata...sa ai note bune