anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa parerea voastra, ce spune o persoana cand este nervoasa? ceea ce gandeste (fara sa ii pese daca jigneste pe cineva) sau minciuni si lucruri exagerate?

Răspuns Câştigător
| havyin a răspuns:

Dpeinde fiecare om in parte, starea de nervozitate te poate face sa spui si lucruri urate pe care de fapt nu ai dori sa le spui, unii pot spune minciuni sau chiar ce au pe suflet si ce gandesc, dar acest lucru depinde la fiecare persoana si motivul din care s-a creat starea de nervozitate

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nici una nici alta. Sparge chestii si injura ca la gura cortului de ramai surprise cand o/il ascultilaughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am grija intotdeauna sa nu spun lucruri ireparabile, fiindca stiu ca vorbele nu se pot lua niciodata inapoi.

| Silvia a răspuns:

O persoana nervoasa spune prea multe...si lucruri care nu ar trebui.big grin

| anad a răspuns:

Depinde in primul rand de caracterul si educatia persoanei respective, dar se spun lucruri adevarate ( pe care ai evitat sa le spui la momentul potrivit)si de multe ori exagerate (putin tot trebuie sa te razbuni!).

| inna a răspuns:

O persoana care este nervoasa nu cred ca mai gandeste limpede, arunca cuvinte grele la nervi, dar apoi mai mult cu singuranta regreta acest lucru.

| Kidu a răspuns:

Vrute si nevrutestraight face
asa suntem toti la nervi, cred.

| fevrier a răspuns:

O persoană nervoasă întotdeauna se descarcă. Deci spune ceea ce gândeşte.

| alina_1192 a răspuns:

Eu cred ca ceea ce gandeste...ca eu asa fac

| ionutz_4855 a răspuns:

Ceea ce gandeste, fara sa ii pese daca jigneste pe cineva deoarece o persoana la nervi nu isi da seama ce spune laughing