Eu cred ca baietii.Pe cei care i-am cunoscut eu amici, rude, profesori au dat dovada de un plus de consecventa fata de sexul slab in anumite situatii
Nu cred ca se poate generaliza, dar tot timpul i-am considerat pe baieti mai destepti decat fetele (chiar daca sunt fata)
Fetele.Si nu e ceva spus la intamplare, e ceva dovedit stiintific.Sa iti explic : s-a cercetat, si s-a aflat ca baietii gandesc mai incet ca fetele cu doi ani, nu stiu cum sa iti explic mai exact, dar iata un exemplu: Un baiat care are varsta de 17 ani sa zicem, nu are gandirea unui baiat de 17 ani, ci a unuia de 15 ani, deci cu 2 ani mai putin, asa cum ti-am explicat, dar asta nu in toate cazurile, exista si fete care nu sunt foarte educate astfel incat sa gandeasca asa cum ar trebui
Ambii, se numeste selectie naturala, unii sunt mai destepti si unii mai putin destepti.
Aici nu e o regula.Nu se generalizeaza, gen baietii sunt prostii si fetele sunt destepte sau invers.Acesta "desteptaciune" depinde de niste lucruri.Eu merg pe principiul :"nimeni nu este mai destept decat celalalt, doar se observa cartea care a fost in plus citita". Cred ca femeile sunt un pic mai intuitive ca barbatii si asta le ajuta putin.
LanguageMaster întreabă: