Baietilor le plac fetele care rad la glumele lor chiar daca nu au nici un haz, le plac fetele la locul lor le plac fetele cu care pot discuta nu fetele care sunt timide si nu scot un cuvant nu fetele care vorbesc si nu se mai opresc.
Baieti se simt atrasi de fetele care se imbraca decent dar in acelasi timp si sexi adica nu tatele pe afara cu burta pe afara si mai stiu eu ce, trebuie sa ai un decolteu frumos nu adanc sa baleasca in el un decolteu discret asta ii fac mai curiosi si or sa incerce tot felul de scheme de a se uita in decolteu.
Baietilor le poti atrage atentia intrebandui ceva la care se pricep ei de ex masini, calculatoare, jocuri ( CS, fifa, meting ).
Sper ca ti-am fost de ajutor
Majoritatea baietilor se uita dupa sani si fund. Dar sunt si baieti pentru care asta nu conteaza. Unii baietii se uita la fata, la maini, asa isi dau seama daca fata se ingrijeste. Da in general pentru baieti aspectul fizic la o fata conteaza foarte mult.
Dupa parerea mea in primul rand se uita La cum arati, apoi la fel cum gandesti si apoi, La felul cum ia lucrurile in serios
fundita
ela15 întreabă:
Frumusik1234 întreabă: