Foarte mult. Mi-am dat seama ca majoritatea pun pret pe o prima impresie si nu fac eforturi prea mari pentru a te cunoaste. Ca tot era o intrebare mai devreme ( ce te face special ) mentionez ca aici sunt foarte diferit fata de altii. Incerc sa ii cunosc foarte bine pe ceilalati pasa sa imi fac o parere clara despre ei. Din pacate nu toti vor sa te cunoasca si mai ales nu vor sa ajungi sa ii cunosti. Eu de exemplu sunt mai retras la o prima intalnire cu cineva. Dupa ce cunosc o persoana mai bine devin mai vorbaret, mai sociabil. Si sunt sigur ca sunt multe persoane la fel ca mine. Din pacate majoritatea nu au rabdare pentru a te cunoaste. Si multi nici nu sunt o prezenta destul de agreabila pentru ca sa vrei sa te cunoasca. Uneori nu iti pasa ca nu te cunosc asa cum esti tu. Doare totusi cand vrei ca o persoana deosebita sa te cunoasca mai bine si ea nu da semne ca ar vrea.
Din cate am vazut si am vazut multe DAAAAAAAAAAA!
cum te ia omul de la inceput asa ramai pe vecie! crede-ma!
Prima impresie conteaza enorm. Felul cum arata, cum se poarta si gesturile unei persoane spun multe despre ea, chiar inainte sa deschida gura.
De aceea e bine sa te porti mereu bine, ingrijit si sa nu faci o impresie proasta, deoarece de multe ori, prima impresie se schimba greu.
Succes!
Da... Pentru ca daca faci o impresie proasta, persoana respectiva nu va mai vrea sa aiba de a face cu tine pentru a vedea ce fel de pseroana esti de fapt. Parerea mea. Pup.
Da, pentru ca daca fac o impresie proasta ii e greu sa ma corectez.
Dar prietenii ma cunosc si ma stiu exact cum sunt, ma accepta cu bune si rele deci nu prea imi mai pasa daca ii fac cuiva o parere buna sau proasta despre mine, daca vrea sa imi fie cel putin amic sa ma accepte asa cum sunt [ cu bune si rele ]. Pentru ca nu m-am schimbat pentru nimeni si nici nu o voi face. Si prefer sa fiu eu " cu nimic special dar totusi diferit " decat o prefacuta.
Deseori, prima impresie este cea mai importanta. Chiar daca pe parcursul mai multor luni, ani, iti dai seama ca o persoana nu este asa cum era cand ai cunoscut-o, o prima impresie face o anumita persoana sa te eticheteze si in functie de asta hotaraste daca aveti ceva in comun sau nu.
Mie una imi place sa imi fac o parere buna despre cineva la prima conversatie, iar in timp sa nu-mi schimb parerea, insa de cele mai multe ori este pe dos: o parere buna de inceput, o parere proasta la "sfarsit".
Conteaza in sensul ca mai tarziu sa imi zic cata dreptate am avut/cat de mult m-am inselat in privinta respectivului