| deea_5245 a întrebat:

Dupa toate problemele cu prietenulmeu ne-am desparit. mi-a spus ca mai bine continuam cand o sa poata sa s eimplice.pentru ca nu`mi acrda atentia necesara cum fac eu cu el. ne-am mai si sarutata, imbratisat de adio... spre final mi-a spus ca vrea macar 1 zi pe saptamana sa ma mai vada .macar sa-i mai raspund la tel. m`a condus pana acasaa pentru ca m`a rugat si cand a plecat am izbucnit in plans. nici acum nu ma pot imagina fara elsad mie`mi place d eel de vreo 2 luni jumate 3 dar suntem impreuna de 2 saptamanai. mi-a intrat la suflet. plang in continuucrying( ajutati`ma pls.

Răspuns Câştigător
| nmn a răspuns:

Daca tine la tine se va intoarce, ti-a spus ca vrea sa te mai vada macar o data pe saptamana deci si el te place.Eu cred ca el e diferit, poate ca nu stie cum sa acorde atentia necesara persoanei care tine la el cu adevarat si isi va da seama de lucrul asta. Daca nu se va intoarce si nu isi va cere scuze inseamna ca nu merita. Tu stii cat timp am stat cu prietenul meu? Am stat 2 ani si 4 luni si am pus punct exact ieri pentru ca numai eu trageam de relatia asta.Crede-ma ca am avut si certuri cu mama mea din cauza lui pentru ca vroiam sa fiu cu el la bucuresti la facultate dar am intrat la taxa iar la iasi la buget iar maik'mea si-a dat seama ca pe mine tot bucurestiul ma atragea din cauza lui si m-a intrebat asa:cu ce te-a ajutat el pana acum, cum te-a sprijinit, te-a ascultat vreodata, oare merita sa faci sacrificii pentru el? De 2 luni plang din cauza lui, pana la urma la iasi ma duc, am spus "stop". pentru ca am facut multe pentru el iar el pentru mine mai nimic si crede-ma ca dupa 2 ani nici mie nu imi este bine dar ma mai duc sa ma plimb, mai ascult muzica, am intrat in multe certuri din cauza lui.Asa ca daca merita, se va intoarce. daca nu, il lasi in pace pentru ca undeva cineva te asteapta si te merita, pup si ai grija de tine

6 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Off...macar e bine ca o sa va mai vedeti, stiu cum e si nu as putea sa ma apuc acum sa-ti sp sa nu mai plangi pentru ca ma pun in locul tau si stiu ca nu poti... e dureros si simti k e nedrept, k u nu ai gresit q nimic, dar dc se intamplatot ce se intampla...astea sunt intr la care timpul o sa-ti raspunda...gandeste-te k poate mai exista posibilitatea de a va impaca, si multumeste -te q gandul v-ati despartit precum niste oameni maturi, gandeste-te la ce simti si daca u crezi ca merita lupta!
Lupta pana l capatul puterilor gfandindu-te k e mai bine sa regreti un lucru pe care l-ai facut decat unul p care nu l-ai facut!
eu asa as face in locul tauhappy
iar acum incearca sa te linisteti, gandindu-te k totul va fi ok!
te-am pupat bsi ai grija de tine!happy

| marsy a răspuns:

Sint de acord cu celelalte raspunsuri! Ai plins. sper ca ti-a stat mai bine. Acum nu mai e cazul! Inceark sa uiti de el. Nu e bine sa tii numai tu aceasta relatie. stiu ca e greu. si eu am trecut prin asa ceva! O sa gaseti pe altcineva. El cind isi va da seama. va fi prea tirziu tongue pup

| kitty_8919 a răspuns:

Poate a fost mai bine asa da stai linistita ca o sa iti gasesti pe altul.Am apreciat la voi ac v-ati despartit cu o imbratisare cryingcryingcrying. crede-ma si eu sufarcrying

| Misterious a răspuns:

Aualeu,, te rog termina nu meritaaaaaaaaaaaaaaaa
Te intelegeam daca era despartirea dupa 1 an 2... dar asa...nu are rost, te implor nu mai plange pentru un baiat nu merita nu-si are rostul.gandeste-te la toate partile negative ale lui(daca le-ai gasit in 2 saptamani), esti tanara ai timp sa gasesti alt baiat.
Un prieten mi-a spus mai demult ca nimeni nu merita vreo lacrima de -a mea aici se referea la prieteni! SI avea dreptate! te inteleg ca tineai la el... dar nu.nu-si are rostul si ma repet.Anunta-ma te rog cand te va cauta tipul iar tongue sa vad macar daca am avut dreptate asa se intampla in majoritatea cazurilor ah si decat sa stea cu tine din mila pentru ca ai plans de fata cu el .iti spun sincer mai bine stai singura si asta ti-o spun din experienta. Te rog revin-o-ti big hug big hug big hug big hug xoxoxo

| deea_5245 explică:

N`am plans de fata cu el. el nici nu stie ca am plans. dupa ce a pleca am izbucnit in plans. sweetcandy as lupta dar nu mai am puetresad numai eu am tras de relatia astasadsper ca ma voi impaca cu el. uof e grue cand sthi ca tzii la o persoaa si nu mai vreasad durerossad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e viata toate femeile sufera cand iubesc