| Anonim1045 a întrebat:

Dupa vacanta asta o sa fiu clasa a VIII-a. Puteti sa mi explicati si mie mai bine cum se face admiterea la liceu si daca trebuie sa dam cumva examene si la istorie sau geografie? Si mai vreau sa stiu si daca vi s-a parut grea clasa a VIII(cei care sunteti acum clasa a IX)? Si este grea latina?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ramane totul cum a fost anul acesta (ceea ce nu-i sigur) prin mai o sa dati 2 teste nationale unul la romana si unul la matematica, iar media de admitere se va face 50%media celor 4 ani si 50%media celor 2 examene ...de examen la geografie sau istorie nu se stie nimica da teza la una din doua cred ca va trebuii sa dati...
Clasa a VIII o dost destul de grea, binenteles daca te lupti pentru note bune.
Cat despre latina depinde de profesor.Eu de exemplu nu stiu foarte multe, dar pare destul de usor. Mentionez ca am terminat cu 10.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Take care

5 răspunsuri:
| Elle2117 a răspuns:

Nu trebuie sa dai examen la geografie/istorie
Latina e nasoala si frumoasa in acelasi timp(gramatica e grea iar povestile depre latini sunt foarte frumoase)
Clasa a VIII-a a fost ok. Ca in orice alt an putin mai greu decat precedentul.
Iar cu admitirea CRED ca se face asa 75% media genereala V-VIII si 25% testele nationale(am spus cred!)

Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| ladylove a răspuns:

Din cate am inteles o sa dai 2 examene la sfarsitul clasei a viiia la romana si matematica si in fuctie de acestea se va face repartitia, dar nu sunt sigura. Mie, sincer mi s-a parut usoara clasa a viii, cat despre latina.se face foarte putin.invatati doar cateva lucruri de baza si este foarte usor.Stai linistita.Succes la examene:*.

| Anonim1045 explică:

Multumesc mult!kiss :d

| dyana_8056 a răspuns:

Deci nu se da teza la geogra sau isto voi astia de a VIII-A o sa dati un capacitate adica o sa dati ca un fel de examen si daca sa zic ca ei 9. 08 in capacitate iintri la liceul la care are media9. 08. sper ca ai inteles:*

| iulia_3709 a răspuns:

Admiterea cred ca nu o sa fie ca anul acesta pentru ca voi nu ati dat teze unice, anul acesta s-a calculat media tinand-se cont in procent de 25% de tezele unice, momentan nu se stie cum va fi la anul' mai ales ca cei de la conducere vor au tot schimbat regulile, spre dezorientarea noastra.