| ŞoSeŢeL a întrebat:

Dupa voi.cat ar dura o reletie cu un baiat?tongue

Răspuns Câştigător
| Twp3w a răspuns:

Depinde daca ar fi totul ok din punctul de vedere sa fie multa sinceritate sa nu se ascunda secrete si sa nu fie o relatie la distanta iar cei doi sa aiba sentimente reciproce ar putea dura mult timp... Aici nu este vorba de timp ci este vorba de voi totul conteaza de voi! Nu exista perioada de timp atata timp cat cei doi se inteleg f bine... :*

10 răspunsuri:
| danseanavictoria a răspuns:

O veata intrega depinde de cei doi

| Alecssa a răspuns:

Depinde cat va intelegeti.

| annacrazygirl a răspuns:

Depinde de baiat

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Ce intrebare, dragostea nu are o data exacta cand sa se termine =]]

| Deny1333 a răspuns:

Poate dura toată viaţa sau doar câteva zile, săptămâni, luni, etc.
aici depinde de cât de puternice sunt sentimentele şi de sinceritatea ambelor persoane. diferă de la un om la altul, de la o relaţie la alta, etc.
după părerea mea, o relaţie durează atât timp cât ambii parteneri vor. dacă unul decide să renunţe, s-a dus totul.winking

| YoYoXoXoXD a răspuns:

Sunt mai multe detalii care pot influenţa relaţia [ mediul din care fac parte,sfaturile celor apropiaţi,statutul social, etc]. Cred însă, că pentru a forma o relaţie stabilă este necesar ca ambii partenerii să se placă şi să se respecte!
Deci nu pot să îţi dau un răspuns exact, depinde de la o persoană la alta!;>

| Deny1333 a răspuns:

@annacrazygirl
prejudicii pe tine. dacă fata se satură, ce pana mea poate face tipu' să o ţină lângă el?! [excludem psihopaţii]
mai bine stăteai în banca ta, nespunând ceva.winking

| Mao a răspuns:

Ar trebui sa fie o regula gen ' Cu el sunt o luna, dupa cu celalalt 2' si tot asa?

| Alexandra_Mazga_1994 a răspuns:

Asta depinde de la fata la fata...trebuie sa observi cum este comportamentul lui fata de tine..cum vorbeste...si chestii dar daca e rece fata de tine. ar trebui sa te desparti

| Alexandra_Mazga_1994 a răspuns:

Asta depinde de la fata la fata...Trebuie sa observi cum este comportamentul lui fata de tine..Cum vorbeste...Si chestii dar daca e rece fata de tine. Ar trebui sa te desparti