| AnneSweet a întrebat:

E adevarat ca daca vezi prima stea si iti pui o dorinta se indeplineste?

Răspuns Câştigător
| EyesSad17 a răspuns:

Buna ^^ daca iti spui o dorinta si iti doresti mult acel lucru se poate indeplini si daca nu exista un acel interes se poate indeplini o intrebare foarte frumoasa si inocenta
Stiu de o fetita care a trait la casa te copii si era batuta si toate cele rele dar intr-o seara se uita pe geam si a vazut o stea cazatoare in clipa aia stia ca daca isi spune dorinta ii se va indeplini
Ea si a dorit sa plece de acolo si ii s-a indeplinit
Povestea asta o stiu de la o buna prietena te a mea ea a patit acel lucru minunat si magic
Ea mi a spus un lucru : Nici eu nu stiu daca a fost steau aceea de vina sau mi am dorit eu insumi acel lucru
Eu si ea sau tu sau alti din jurul nostru nu stim daca stele spun ceva despre noi
Dar se mai spune in popor ca daca vezi o stea cazatoare inseamna ca cineva a devenit un inger
E frumos sa crezi iar Adam adela nu e naiva ci probabil este un copil de 10 sau 12 13 ani cu siguranta nu este o fata de 16 ani 17 sau 19 ani
Wolfgirlanime nimeni nu stie daca stelele iti pot indeplini
Ci stelele stralucesc asa te tare asa cat si tu stralucesti ^^
As vrea sa intelegi ca nu neaparat trebuie sa crezi in stele, horoscop sau in vrajitorii
Daca iti doresti acel lucru asa de mult ti se poate indeplini
Eu mai spun : sa il cical pe puterea divina (Dumnezeu)(poate suna pacatos sau ciudat ^^) dar sper sa intelegi parerea mea ^^
Cu bine Girlanime^^!

4 răspunsuri:
| iLoveMusic01 a răspuns:

Nu neaparat.Pot fi mituri

| drhotzu a răspuns:

Da! si la fel cand faci primul sex oral pe luna...
NU SE INDEPLINESTE! poti sa te caci pe tine ca nu se indeplinest, orice ai face faci degeaba!

| Adam_Adela_1974 a răspuns:

Cat de naiva poti fi sa intrebi absurditatea asta?

| Madduta a răspuns:

Ar fi culmea. Daca ar fi adevarat cand apune soarele toti sar uita dupa stea. Faza e atunci cand vezi ca, cade o stea sa iti pui dorinta, dar nu stiu cat de adevarat e.