1. Nu cred ca e adevarat.
2. Daca acest stil de muzica arata mai.''vulgar;; sau ''seprios'' nu inseamna ca este tipic diavolului.
3. Diavolii nu asculta muzica.
Nu am zis ca Diavolii nu ascullta muzica, ci acest stil de muzica il infatiseaza pe cel rau....La asta ma gandeam...
Pai nu, nu cred. Este un stil care are ca ''logo'' sa spunem asa infatisarea diavolului sau cranii( lucruri care te dug cu gandul la satana).
Mi-e interesant. De unde știi că "diavolii" nu ascultă muzică? Îngerașii cântă la harpe muzică divină pentru dumnezeu. Dracii, și ei au nevoia de a-și încânta timpanele. 50-50
Depinde de melodii...De exemplu, pana si solistul de la Slayer a recunoscut ca el crede in Dumnezeu. Intr-adevar, au si ei niste melodii cu niste versuri cu care chiar nu sunt de acord si, in fine, faza e ca poti asculta ce e bun din fiecare gen.Cred ca trebuie doar sa le eviti pe cele cu versuri aiurea.
Adica take a look la manele: vorbesc numai despre dusmani, bani, tarfe si mare parte din lucrurile interzise in decalog, iar de muzica lor nu spune nimeni ca ar fi impotriva moralei crestine.