| pinky1girl a întrebat:

E adevarat ca exista mos craciun?

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca tu vrei sa crezi ca exista ok atunci existarolling on the floor dar din stiinta mea stiu ca asa zisul mos e mama si tatabig grin sau matusa, unchiul etc si alte rudehee hee daca te-am dezamagit scuzebig grin

| beautifulkiss a răspuns:

Buna multi de aici iti vor spune ca nu exista.Adevarat el fizic nu exista(sunt parintii si rudele)dar spiritual traieste vesnic in inimile noastre.Aceasta poveste a fost pentru a face sarbatorile mult mai frumoase si pentru ca, copii sa fie mult mai fericiti.Chiar si acum mi-ar fi placut sa cred ca Mos Craciun chiar este real(fizic), dar din pacate pe la 11 ani am aflat adevarul. Dar oricum si acum sufleteste cred in el si la fel cum a spus si @duchess acum pot fi si eu Mos Craciun.Sa ai sarbatori frumoase si sa crezi in Mos Craciunhappy

| Ana a răspuns:

Nu e adevarat laughing

| xPinkSunShine a răspuns:

Imi pare rau ca te dezamagesc dar, nu exista sad. Scuze, chiar imi pare rau, daca tu credeai ca exista.Insa,un lucru pot sa-ti spun sigur : in sufletele noastre inca, mai credem in Mos Craciun.Si totusi poate exista pe undeva, sau a existat vreodatawinking
Sa nu fi suparat/a! Tu trebuie acum ca esti mai mic/a sa mai crezi in el pentru ca, copilaria ta sa fie mai frumoasa!

| gyovany95 a răspuns:

Pai ...nu prea multi ar raspunde la aceasta intrebare. dar...imi permit sa te dezamagesc spunandu. ti ca Mos Craciun nu exista si e doar un mit al copilariei prin care parintii fac viata copiilor lor mai frumoasasadaveam 8 ani cand am aflat si am planslaughing. sa nu faci aceiasi greseala au trecut 7 ani de atunci si acum ma amuza ceea ce era atuncihappy

| PuFFy_6962 a răspuns:

Daca vrei tu poate sa existe mos craciun si mos niculaie si iepurasul de paste si zana maseluta si asa mai departe.winking

| DenisaAbdn a răspuns:

Exista. Cum a spus si pisiiiKutzz, daca vrei exista. In inima ta, a mea si a tuturor celor care vor. E un simbol al generozitatii, al bunatatii. Pentru mine Mos Craciun a fost cea mai frumoasa amintire din copilarie si cea mai puternica motivatie de a fi mai buna, mai harnica si mai silitoare. Acum pot fi eu Mos Craciun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista mos craciun

Întrebări similare