| conrob a întrebat:

E adevarat ca fetele trag la baietii cu bani? eu zic ca da cand eram in generala luam 5 lei la mine pentru a-i baga la aparate acum la liceu treaba deodata a avut o schimbare. ghiciti ce? vin cu 7 lei la aparate numai bag, si de aici au inceput fetele sa ma strige alea alea sa-mi ceara temele la sport si tot asa, eu fiind un sportiv desavarsit si a 2-a intrebare credeti ca din cauza ca acum am si muschi trag fetele la mine, cand eram in generala eram slab rau ca nu prea aveam timp sa mananc ca ba oile, ba tractoru dar acum mi-am mai facut timp voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil din cauza schimbarii fizice. Sunt multe fete atrase doar de aspectul fizic. E si asta o calitate importanta dar arata-le ca ai mai mult de oferit decat un corp frumos. happy

| RAY a răspuns:

Asa cum tu tragi la alea frumoase alea trag si ele la banii tai simplu, in ziua de azi fetel sunt scumpe si foarte pretentioase si inseala asa usor in fine fa sport in continuare, deci raspunsul e nu toate, dar majoritatea da sunt foarte atrase de banii

| Kenya a răspuns:

Daca ai un corp frumos,parerea mea, e un mare plus pentru o fata.
Nu stiu ce sa zic de celalalte fete, dar eu nu suport cand ies sa imi plateasca un baiat sau ceva, poate altele accepta, dar eu nu.