| ralucaralu a întrebat:

E adevarat ca in prima zi de liceu, elevii de a9a trebuie sa iasa in fata cand isi aud numele? Fundita pentru cel care imi povesteste cel mai detaliat cum decurge aceasta zi.Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

In prima zi de liceu, dupa discursurile de rigoare, elevii claselor 10 - 12 pleaca la clasele lor, ramanand doar boboceii claselor a 9-a. Directorul anunta dirigintii claselor a 9-a si striga pe fiecare clasa in parte numele elevilor. In timp ce striga numele, elevul care si-a auzit numele trebuie sa se incoloneze in spatele dirigintelui numit. Dupa ce s-a strigat numele ultimului elev din acea clasa, dirigintele isi conduce elevii in clasa lui. Dupa ce au plecat se incepe strigarea elevilor de la o alta clasa, de ex. prima a fost A, se continua cu B, etc. Apoi, ajunsi in clasa, elevii se aseaza in banci, dupa cum doreste fiecare, daca mai sunt locuri stau si parintii, iar dirigintele clasei se prezinta, apoi striga catalogul, pentru a-i vedea pe elevi si a face cunostinta, apoi tine un scurt discurs despre cum va decurge noul an scolar. Prezinta si profesorii care vor preda la clasa. Apoi se merge dupa manuale la Biblioteca si se impart manualele. Se da orarul pentru a doua zi si cam atat. Asa a fost la baiatul meu anul trecut, dar probabil ca difera de la un liceu la altul. Bafta in noul an scolar!

| Helvete a răspuns:

Depinde de liceu. Am imi auzit chestia asta, dar la mine la liceu nu a fost asa. Ne-am adunat pur si simplu pe clase si a venit diriginta si ne-a luat in clasa. Nu ne-a chemat nimeni in fata(din fericire).

| myha a răspuns:

Nu. Deloc. Eu am trecut a 10-a si anul trecut la mine ne-am strans toti in curtea liceului. Ne-am imprietenit.etc [ pe langa faptul ca s-au format grupulete inca de la inceput]. Ne-am uitat pe listele care spuneau in ce clasa am picat, apoi ne-am strans din nou in curtea liceului toti. Diriga a venit la noi, am facut cunostinta, apoi ne-a condus in clasa noastra. Apoi ne-am asezat in banci, si am vorbit. Ne-a inrebat de la ce scoala venim, din ce cartier si numele. Eu mai am o sora care at cand am intrat eu, ea trecea a 12-a in acelasi liceu. Majoritatea profilor m-au intrebat daca este sora mea :d. Apoi ne-a dat orarul si am plecat.big grin
si Gata:d
Funda? te roogbatting eyelashes

| Daiana_1431 a răspuns:

Depinde de fiecare liceu in parte. Cel putin noi am fost trecuti pe o lista care a fost lipita pe usa unde trebuia sa intram.

| ellastupidlove a răspuns:

Nu este adevarat... o sa va strige diriginta/dirigintele sa veniti la ea/el ca sa mergeti la clasa dar nu pe toti in parte. O sa zica "clasa 9 _, veniti la mine". Si eu am fost boboaca si stiu :d Fundita?