| omulpaiangan a întrebat:

E adevarat ca la liceu aia mari isi bat joc de boboci si le dau provocari si daca bobocii nu le fac isi iau bataie?

13 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Te-ai uitat la prea multe filmelaughing)

| SiaAnastasia a răspuns:

Ai vazut cam multe filme americane, dar da, se poate, exista foarte multi nesimtiti in liceu care nu au altceva de facut decat sa isi bata joc de tine. Exista asta si in scolile generale :/

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Depinde. Sunt si nesimtiti prin licee. In general, nu.

| alexalexa2000 a răspuns:

Prima parte este adevărată.A doua în niciun caz, dar nu e neapărat ca cei mari să-și bată joc de boboci.Ca să nu-și bată joc de boboci, ar trebui ca bobocii să cunoască încă din generală multe persoane ca să nu fie batjocoriți.

| AtateaConditii a răspuns:

Cam da, dar numai baietii isi iau bataiebig grin. Incearca sa faci provocarile, n-ai ce sa facilaughing... Numai pe baietii mai slabuti o sa ii puna sa faca provocari si pe unii ii bat daca nu le plac moaca lor. Incearca sa faci pe duru, dar nu ii baga in seama doar daca te provoaca.

| lorena15 a răspuns:

Daca stai in banca ta nu se ia nimeni de tine

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te ai uitat la prea multe filme cu americani. In liceele noatre fiecare isi vede de treaba lui

| Danutul22 a răspuns:

Depine laughing liceele acelea la care intru cu media 4. da, e adevarat..la cele bune nu e happy si cat despre prima varianta, daca esti tare pe picioare si solid, nu au ce sa-ti faca, apropo..incearca sa faci o impresie bunde la inceput sa n-ai probleme pe viitor

| negropantrans a răspuns:

In realitate nu e asa, uneori, daca poti sa le raspunzi inapoi, raspundele daca ceva.Fiecare se teme de ceva si in situatia ta asta e un fleac.

| FirstLove13579 a răspuns:

Asta se intampla in filme.

| Biițăăă a răspuns:

Omule, nu.
Încearcă să nu provoci pe nimeni și vezi-ți de treaba ta. Nu are rost să te sperii inutil.
O zi bună.

| elyfel a răspuns:

Nu,niciodata nu m-am luat de altii si nici altii de mine

| GabrielaIoana a răspuns:

Nu este adevarat, nu iti fac nimic atata timp cat nu te iei de ei. Eu nu am avut probleme niciodata la liceu si am cam trecut prin tot. Acum trec a 12-a.