Da )
Din fericire, mai afli mici secrete, am patit si eu cu varul meu , daca l-ai fi auzit.
Uneori e chiar foarte adevarat . Dar ai grija ca mai sunt betivi care stiu ce spun in timpul betiei. Asa ca ai grija in ce te increzi .
Unii da, altii nu! Oricum asta e o superstitie.Cred ca depinde si de felul omului! Cunosc pe cineva cum bea, cum devine deprimat, suparat si apoi adoarme ) cand se trezeste nu mai stie nimic.
In general la betie dispar anumite bariere din capul omului si e tentat sa vorbeasca
DA. Omul la betie nu mai constientizeaza realitatea, crede ca vorbeste in mintea lui cu niste personaje imaginare, ca intr-un vis. Astfel uneori poti scoate adevarul de la o persoana beata, dar ai grija caci fiecare om e diferit, iar daca esti prea insistent cu aflarea adevarului, s-ar putea sa "trezesti" acea persoana din lumea paralela in care se afla.
Dha e foarte adevaratcel putin mie o pers in stare de ebrietate mi. a zis adevarul:d
Da.Deoarece oamenii, atunci cand consuma bauturi alcoolice(ei bine nu toti), nu au rusine, nu sunt timizi, iar atunci isi permit sa vorbeasca orice, dar nu intodeauna spun adevarul.
Nu toate persoanele, unii pot sa incepa a spune niste povesti ca iti cad urechile.
Da e adevarat. Daca l-ai fi auzit pe fratimiu de revelion. de beat ce era spune numai dulceaguri.
Da ti se dezvaluie anumite lucruri pe care nu le poti afla cand este fara acoolemie in sange...
Geo2969686 întreabă: