anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca prima dragoste nu se uita niciodata?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Cu siguranta nu. Si nu o spun sentimental, ci logic:
Daca prima dragoste e si ultima, e clar ca nu ai cum sa o uiti, ca e singura. Daca au fost mai multe, presupunem ca o uiti pe prima. Ti-o amintesti doar pe a doua... insa aceasta devine in mintea ta prima. Daca si pe a doua ai uitat-o, a treia devine prima. Continuand rationamentul, tot timpul va exista o prima dragoste pe care ti-o amintesti. happy

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca prima dragoste nu se uita. In cazul meu... au trecut 16 ani de cand nu mai sunt cu prima iubire. Nu ne-am certat, ne-am indepartat incet unul de celalalt. Eu nu stiam pe atunci ce imi doresc. Am fost impreuna 3 ani. Acum sunt casatorita dar inca imi plange sufletul dupa el...

| my a răspuns:

DA...eu pe iubitu meu il iubesc cam de vreo 4-5 ani... dar acum un pic mai mult ca mai demult...big grin

| allestrawberry a răspuns:

Ceva din tine va ravni mereu dupa acele momente inocente, naive, ce s-au petrecut o data cu prima dragoste.

| pysy29 a răspuns:

Acest lucru nu este chiar adevarat, depinde de cum a evoluat prima dragoste si daca intr-adevar ai tinut al acea persoana nu ai cum sa o uiti, dar daca dupa acea persoana a fost o alta persoana la care ai tinut mai mult pe prima o vei uita penrtu ca a existat o persoana la care ai tinut cu adevarat mai mult decat la prima, asa ca depinde de tine daca vei uita prima dragoste sau nu.