Cu siguranta nu. Si nu o spun sentimental, ci logic:
Daca prima dragoste e si ultima, e clar ca nu ai cum sa o uiti, ca e singura. Daca au fost mai multe, presupunem ca o uiti pe prima. Ti-o amintesti doar pe a doua... insa aceasta devine in mintea ta prima. Daca si pe a doua ai uitat-o, a treia devine prima. Continuand rationamentul, tot timpul va exista o prima dragoste pe care ti-o amintesti.
Mi-amintesc si-acum prima mea dragoste eram clasa a 8-a, aveam 14 ani si-l iubeam din toata inima, cu acea dragoste inocenta pe care doar la acea varsta o poti trai.nu am uitat nimic din acei 2 ani, imi amintesc orice cuvint, orice privire imi adresa dar pe el nu stiu cum de l-am iubit atat de mult. mi se pare o copilarie, dar cred ca atunci am iubit pentru. toata viata.
Eu cred ca prima dragoste nu se uita. In cazul meu... au trecut 16 ani de cand nu mai sunt cu prima iubire. Nu ne-am certat, ne-am indepartat incet unul de celalalt. Eu nu stiam pe atunci ce imi doresc. Am fost impreuna 3 ani. Acum sunt casatorita dar inca imi plange sufletul dupa el...