Dece sa fie bine?
Aşa. Mă gândeam că o să fie unu care să mă întrebe de ce. Păi, uităte prin jur şi dăţi seama câţi tineri sunt DISPERAŢI după facebook. Pur şi simplu îi domină. Nu spun că eu nu am fost disperat după facebook. Dar, m-am plictisit de el. Ar fii foarte bine să cadă facebook.
Şi, era să uit. Legat de răspunsul tău: "este o afacere de 50 miliarde de dolari se va inchide pur si simplu?" Mă doare în cot de 50 de miliarde. Ei primesc bani, când noi ne facem cont la ei pe reţea. Noi în schimb ce primim? Friends, like-uri şi share-uri!? Să nu vorbesc despre viruşii şi toate chestiile care sunt roboţi şi ne postează pe wall prostii cu XXX şi alte cele.
Daca ar pica Faceboom s'ar apuca lumea de laba ar suferi de exaculare prematura nu ar mai face copii am muri de foame din lipsa populatiei care sa munceasca si nua r mai exista viata pe pamant deci e mai bine cu Facebook.
Unii vorbesc cu familiile prin intermediul Facebook e adevarat ca sunt si disperati dar pentru unii e o cale de a se relaxa.
Nimic nu e perfect.
"Unii" vorbesc cu familia. Există messenger. Ce-i de la Yahoo! nu câştigă 5 miliarde pe seama noastră. Ei ne oferă nouă un mijloc de vorbire cu ceilalţi. Gata, nu mai o ţin în conversaţii aici.
Elenastoica9 întreabă: