| cosmina_7159 a întrebat:

E adevarat ca sucul coca-cola dauneaza gingiei si dintilor?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, farama smaltul dintilor si produce dependenta, coca cola are aciditate mai mica decat sucul gastric asa ca nu prea afecteaza stomacul.in schimb coca cola "trezita"fara gaz, poate ajuta in starile de deshidratare. da dependenta datorita cafeinei.

20 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Da. Distruge dintii, nu numai ca ii ingalbeneste dar ii si cariaza, distruge stomacul, ficatul.etc

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Afecteaza mai multe organe, mai bine apa plata cu lamaie e mult mai sanatoasa pentru organism.

mlm
| mlm a răspuns:

Nu numai dintilor dauneaza, dauneaza in totalitate, asa ca lasati-o mai usor cu coca cola.

| Zâmbărici a răspuns:

Hmm cred ca da desi si eu beau cola mai mereu dar n-am probleme din astea

| andi a răspuns:

Stiam k doar ficatului, dar e posibil, daca bei cola 4 litri pe zi...sa sufere si dintii, adica mai tot organismul daca e indopat cu atata cofeina sau mai stiu ce contine aceasta bautura.

Bula
| Bula a răspuns:

Da, are un component acid care se spune ca e daunatoare.

| Wtf9000 a răspuns:

In concluzie Coca-Cola nu e buna. Treceti la Pepsi! laughing

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Daca se bea moderat, nu ai ce sa patestiwinking
Cu toate ca vazusem un interviu cu un sarb care facuse un pariu si de 30 de ani bea numai cola... vreo 2 litri pe zi... si mai e si sanatos tun la vreo 70 de ani.winking

| Ioonela a răspuns:

Da este adevarat .

| Crissa_4407 a răspuns:

Da si nu numai...

| karla19 a răspuns:

Eu am vazut un experiment pe discovery: O bucata de carne introdusa intr-un vas plin cu coca-cola... dupa 15 min. carnea era neagra... de nerecunoscut ...nu am facut experimentul dar am zis ca o sa-l fac sa ma conving daca e adevarat. De atuncia beau mai rar... ocazional, ce sa fac? pofta-i mare.

| karla19 a răspuns:

Eu am vazut un experiment pe discovery: O bucata de carne introdusa intr-un vas cu coca-cola... dupa 15 min. carnea era neagra ...de nerecunoscut. Nu am facut experimentul dar am zis ca o sa-l fac sa ma conving. De atunci beau numai ocazional... ce sa fac? pofta-i mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Americanii beau cola de decenii si uite ca n-au crapat, inca mai sint acolo :)) Sa va zic un banc de pe vremea URSS-ului.
Un consilier al presedintelui SUA intra in biroul oval si striga disperat "sefu', sefu', rusii vor sa vopseasca luna in rosu." la care presedintele raspunde "nu-i nimic, trimite pe cineva sa scrie coca cola pe ea" =))
Si in alta ordine de idei, cine are timp poate intra aici sa citeasca, e interesant
http://ro.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da desigur este un produs ce actioneaza negativ asupra itestinelor din cauza aciditatii inalte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coca-cola este mai rau ca o solutie de spalat tevi si alte chestii foarte murdare care se curata greu...coca-cola ar putea curata rugina de pe un fier...asa cum distruge obiectele, la fel distruge si organele din coru' nostruwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foate buna intreba rea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dauneaza grav sanatati si acelor din jur eu consum da mie nu-mi face rau am auzit din batrani :daca pui un cui intr-un pahar de cocacola si lasi asa o zii acel cui se sfarama laughing laughing eu fara suku asta nu traiesc imi place si ori unde ma aflu mereu am un cocacola la mine asa ca consumati fratilor fara frica ca nu muriti betii pe saturate cai o sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coca-Cola nu-i un aliment!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat ca sucul contine cafea si dauneaza danturii.

| anqu a răspuns:

Dauneaza cel mai mult ficatului!