Da,asa este. unele pot fi fapte care se vor intampla, altele care s-au intamplat, sau pot fi deja-vu. deasemeni, visele pot fi roadele a le unor lucruri care nu vrei sa se intample.
Pai depinde. Adica eu cred ca mai mult este vorba de coincidenta, poate si ceva destin la mijloc, dar nu trebuie sa te bazezi doar pe asta.
Da! Cele mia multe de ex: ieri am visat ca o fata ma placea...Iar a doua zi mea spus ca ma place...
Da, este adevarat.Se zice ca daca visezi ceva lunea, miercurea sau vierea, acel vis va deveni realitate. Funditsoi?
Da.
Toate visele se trag din realitate dar trebuie sa fi concentrat pentru a le interpreta. Daca esti suficient de concentrat sa le interpretezi poti chiar sa stii ce vei face ziua urmatoare, dar foarte greu se intampla
Unele da! Caci am o colega in clasa, ce viseaza ea se intampla.Dar nu mereu e asa si in orice caz lucrurile urate(cosmarurile)pe care le visezi nu o sa se intample niciodata
Nu neaparat
vei stii daca visul acelaa fost din realitate doar atunci cand vei avea sentimentul de deja-vou (cand ai sentimentul ca s-a mai intamplat o data)
Visul reprezintă o reflectare a ceea ce suntem noi d.p.d.v. spiritual şi sentimental.Depinde la ce te referi când spui că sunt din realitate.Visele pot fi unidimensionale şi bidimensionale.
a)Visele unidimensionale.
După cum bine ştii,în timpul somnului, izolarea de lumea exterioară are loc instantaneu, de aceea în timpul somnului totul există ca şi-n realitate, noi nefiind conştienţi că de fapt visăm.Pe scurt: în acel moment visul reprezintă pentru noi o realitate.
Visele unidimensionale se bazează pe întâmplările zilnice trăite.
De exemplu, dacă ţie nu îţi place băutura, atunci când visezi că cineva te serveşte cu o băutură alcoolică, o refuzi sau o bei cu dezgust.Fiindcă acest tip de vise se petrece în jurul unei singure persoane este numit vis unidimensional, asemeni psihometriei unidimensionale.
b)Visele bidimensionale.
Şi în cazul viselor bidimensionale se pot transmite stări emoţionale. Dacă persoana care ne transmite imaginile prin intermediul visului suferă vreun accident mortal, atunci e posibil să visăm că accidentul ni se întâmplă nouă.
Pai sincer nu cred... doar din trecut se mai intampla sa visezi da sa stii ca noi oamenii prin vise ne descarcam ne exprimam sentimentele asa ca nu-ti face griji impotriva lor!
Nu sunt doar pure coincidente sau poate chiar ai unele puteri paranormale sunt foarte rari oamenii astia.noteaza-ti intr0un carnetel tot c visezi si apoi si tuatii asemanatoare cu visele tale si compara.fa asta cel putin cateva luni si asa o sa te convingi daca doar sunt coincidente sau e ceva paranormal.in principiu nu prea e adevarat adica uneori visezi ceva din trecut(dar adevarat), alteori visezi ceva ce se intampla cat timp dormi adica prezent(tot adevarat)si rareori visezi ceva din viitor(si adevarat). sper ca te-am lamurit putin. poti sa mai cauti pe secreteleluilovendal.ro acolo o sa gasesti explicatii mai clare si dovezi stiintifice.
Buna! Este adevarat dar nu in toate cazurile (adica visezi ca esti regina Angliei si maine vine un tip si iti spune: Felicitari sunteti regina Angliei).Pa-Pa
Odata la scoala ne muta din banci cu altcineva in fiecare saptamana si duminica noaptea visam colegul/a cu care trebuia sa ma mut luni, asta s-a intamplat timp de o luna ca experiment dar visam doar pe cine vroiam...
XoXoAlee întreabă: