Doar familia nu poate fi inlocuita, ca-n rest, toti ceilalti pot fi incluiti.
Normal. Parintii de exemplu. Mai exista pe lumea asta oameni care sa se bucure cu adevarat pentru tine si care sa te iubeasca mai mult decat o fac ei? Bine, vorbesc de parintii normali nu aia abuzivi sau absenti
In afara de ei nimeni nu e de neinlocuit?
Nu stiu, poate un fiu sau o fiica. Noi care nu avem copii cand vedem o tragedie de genul moartea unui copil ne gandim "lasa ca faceti altul" dar pentru o mama e cea mai mare durere posibila, o sa planga si o sa se gandeasca la acel copil toata viata. Acum depinde si la ce mediu ne referim.
As zice si partenerul de viata dar in ziua de azi poti sa fii intr-o relatie si sa fie totul roz apoi sa te trezesti ca iti da papucii pentru altcineva si nu ai ce sa faci decat sa il inlocuiesti si tu pentru ca ochii care nu se vad se uita
Chiar si cineva care te iubeste cu adevarat te poate parasi chiar si fara sa ai tu vreo vina?
La un moment dat si dragostea asta nebuna poate sa dispara din pacate
Daca cineva te iubeste cu adevarat, DAR TU NU O IUBESTI, ar face bine sa te paraseasca si sa isi vada de viata ei.
Numai ca adevarul e ca daca te-a parasit partenerul de viata care e de neinlocuit niciodata mu o sa fie la fel cu niciun partener, nu?
Eu nu cred ca e de neinlocuit, dar asa cred unii. Cum am zis, ochii care nu se vad se uita, nu e o legatura asa mare cum e cea dintre parinte si copil