| alexa1990 a întrebat:

E adevarat ce se zice: totul in viata se plateste...sau cum faci asa gasesti( adica faci bine gasesti bine. faci rau gasesti rau)?

5 răspunsuri:
| mada. a răspuns:

Pai eu cred ca e adv faza cu totul in viata se plateste, si chiar uneori mi'e frica d faza asta:-s`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca e sa o iei logic, idiferent ce faci, are dupa acea chestie anumite "consecinte". Dar mai e si alt mod de a privi lucrurile. De ex tu poti sa faci ceva bine, sau macar sa incerci, insa o persoana poate percepe acel lucru total diferit, ca pe un lucru rau, intelegi? totusi exista cazuri in care persoana care crede ca nu ai facut bine se trezeste la realitate si'si cere scuze.
Si mai e partea cu religia. Poate ca pe multi ditre voi nu va intereseaza asa tare, dar eu sunt convinsa ca daca faci ceva bun, D-zeu te va rasplatia, acum sau peste 10 lunilaughing...si invers

take carepeace sign

| Victoria a răspuns:

Din filme, eu am invatat sa cred in asta, acolo toti isi primeau pedeapsa sau rasplata la un moment dat. Insa acum mi-am schimbat parerea, dat fiind faptul ca persoanele care mi-au facut rau nu au fost deloc pedepsite, ba chiar sunt foarte fericite. Eu le-am lasat in voia judecatii lui Dumnezeu, insa aceasta intarzie prea mult sa-si faca aparitia.

| arysa a răspuns:

Este foarte adevarat. Chiar daca pe moment o persoana care face rau nu este pedepsita, o sa plateasca la un moment dat dublu. Si mie mi s-a intamplat sa fac rau din greseala intr-un moment de neatentie si s-a intors intreit sau daca am facut bine mi s-a intors inapoi atunci cand aveam mai mare nevoie de el. Asta nu se intampla chiar mereu, dar Dumnezeu tine cont si toti isi vor plati greselile cand vor ajunge la momentul acela.

| Tot.Eu a răspuns:

Daaaaaaa.winking