Da frate e adevarat foarte adevarat piteste-te fugi. Nu mai va speriati de prostiile astea om trai si om vedea, si oricum cu incalzirea asta globala nu mai are mult timp planeta asta dar nu se alege praful in 2012. Fa-ti viata cum vrei si distreaza-te la maxim, am spum maxim.
Civilizaţia Maya a prezis acum 3000 de ani că în anul 2012 se va produce un cataclism la nivel mondial, prin trecerea la o nouă epocă spirituală.
M-ati innebunit. O sa mor de nervi inainte de 2012 daca mai vorbiti de asta. Traiti-va viata linistiti si nu mai fiti manipulati de orice vorba.
Nu, nu este adevarata.Pe Descopera ro gasesti articole documentate stiintific din care rezulta ca acest calcul al mayasilor este gresit.
Vezi ca teapa oferta aia cu teren ieftin pe Luna, nu circula nimic pana acolo.
Ca vn sf lumii? nuuuuu nu cred. oricum dumnezeu hotaraste dar nu,. nici noi nici copii nostri nul apucam.
Ar fi putin adevarat din toate speculatiile astea.In 21 decembrie 2012 vor fi 30 de ore in care nu va fi lumina intr-adevar poate vor fi ceva cutremure din cate am inteleg Los Angeles nu va mai fi pentru ca se rupe placa tectonica datorita incalziri globale. Dar nu iti face probleme nu stiu numai DUMNEZEU ce se va intampla. O parte este adevarat si sa fiu sincera eu cred.