Sunt de aceeasi parere cu tine, sh mai ales in pare rau ca oamenii care stau in fruntea tari nu ajuta lumea, sh fura pentru ei nefacand nici un bine tarii, bagandu-ne in probleme sh mai mari! Cu cocalari sh pitipoancele nu ai ce le face sh mai ales cand te uiti la ei cate figuri au mai ales ca se dau desteti sh ei sunt prosti, eu unu ma simt foarte aiurea..asta ii tara noastra, nu toti sunt la fel sunt sh oamenii cu onestitate, dar prea putini.
Bravo tinere,cum tu vrei sa vezi daca mai sunt oameni normali,eu ma bucur ca mai exista tineri care gandesc ca tine,dar prefera sa taca! Din pacate asta e lumea in care traim,poate daca am fi si noi mai uniti,am rezolva cate ceva! Dupa cum vezi, in ziua de azi fiecare e pentru el fara sa-i pese de alti! Crezi ca-i pasa cuiva de cei sarmani care evita sa fure si mor de foame sau se chinuie cum pot? Daca vor bani, sa se duca la munca(cu toate ca unii se chinuie si nu gasesc)Au furat, sa se duca la inchisoare, au murit, sa le fie tarana usoara...Asta e conceptia unora.Alti se chinuie mult, alti cum ai spus mai sus, se madresc cu poze pe facebuck si cersesc like-uri, sa nu mai zic de pustoaicele astea care pun statusuri(tari cum zic ele)dar nici alea nu sunt gandite de ele! Dupa parerea mea, toti care vor fi la putere isi vor vedea interesul propriu.Nu conteza ca e copilu nu stiu cu i sa varu nu stiu cui.Pe timpurile astea este foarte usor sa manipulezi oamenii(nu chiar toti)Eu sunt de aceias parere ca si tine, toate cele bune si o seara placuta.