Buna, pai poate esti cofuza, depinde de varsta care pe aveti, poate ca te-ai apropiat mai mult de ea si acum nu sti ce simti, din gluma facuta de ea, tu ai cam luat-o(poate)in serios si incetul cu incetul ai inceput sa fi mai interesata de ea, poate esti adolescenta si in aceasta perioada atat fetele cat si baietii, sunt confuzi, au schimbari de stare si nu stiu ce simt, cu timpul poate vei realiza ca nu iti place doar ca o buna prietena...
Buna. ehe.si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, eu sunt baiat.cred ca este adolescenta, perioada de confuzie.inca nu ne-am maturizat, dar poti incerca de distractie mai ales daca si ea e de acord,... bafta si sper sa-ti iasa tot ce-ti propui.
Hmm sunt multe persoane care au confunzii...si atractii fata de diferite persoane... fete sau baieti...cu timpul iti vei da seama daca placi persoanele de sex opus sau pe cele de acelasi sex...si de ce nu, poate ambele succes in descoperirea gusturilor tale
Ea e fata. e mai baietoasa...adica chiar pare baiat... dupa cum se imbraca etc...am mai vb.si mi-a spus ca e pe innvers.eu am crezut-o... dupa aia mi-a spus ca e o gluma, ca nu e...
dar mie chiar incepuse sa imi placa de ea.sau nu stiu ce se intampla...parca vroiam sa o vad...imi mai zambeste .eu ii zambesc. e ciudat. eu nu sunt pe invers. precizez ca sunt fata.
'' elyssa20 a răspuns:
Intai invata sa formulezi o intrebare si dupa aia o sa primesti raspunsuri, nu am inteles absolut nimic. ''
cei care nu inteleg sa nu raspunda.
am scris ce aveam de spus, de doua ori...trebuia sa intelegi
Intai invata sa formulezi o intrebare si dupa aia o sa primesti raspunsuri, nu am inteles absolut nimic.
anonim_4396 întreabă: