| madalina_4528 a întrebat:

E bine sa ai o relatie cu un barbat casatorit?

10 răspunsuri:
| porto89 a răspuns:

Daca ti-o trage bine si te satisface de ce nu.scuza-mi limbajul dar asa sunt eu putin mai direct te pup

Răspuns utilizator avertizat
| BeluThomas a răspuns:

1.In primul rand, iarta-ma, dar esti proasta?
2.In al doilea rand, casatoria este o TAINA prin care doua persoane de sex opus DEVIN UNA SINGURA si isi intemeiaza o FAMILIE. Intr-o familie exista IUBIRE.
3. Pune-te in locul acelei femei.
Din cele trei afirmatii raspunde-ti singura la intrebare.
4. Am eu o intrebare pentru tine.ce este o relatie?happy

| Cory_1336 a răspuns:

Sincer,nu! eu nu mas baga in asa ceva.

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca vrei sa traiesti singura,plina de remuscari,intr-o continua nesiguranta,in minciuna si asteptare, da, e bine.Un barbat casatorit va impune atatia "trebuie" si atatia "nu" in viata ta ca amaraciunea va lua mereu locul bucuriei.Nu vei putea stii cu adevarat niciodata al cui e acest barbat,al tau sau al sotiei lui,daca o inseala pe ea cu tine, de ce crezi ca nu poate face la fel si cu tine? Jalnice figuri barbatii casatoriti care se plang de viata neagra pe care o duc acasa, dar alearga ca niste catelusi la primul telefon al sotiei...Ai mare grija daca vrei sa intri intr-o asemenea relatie.Tu decizi,dar fericita nu poti fi, pe deplin, niciodata.Pa!

| beautifulkiss a răspuns:

Buna nu este bine deoarece el are o sotie care o iubeste, copii.Chiar ai vrea sa-i distrugi familia.Gandeste-te la biata femeie care ar suferi daca ar afla, la copii lui.Chiar nu te-ai gandit la asta? Nu dezlega ceva ce Dumnezeu a unit.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Iti place sa fii a doua? Daca este casatorit el are niste obligatii,iar asta inseamna ca mereu va depinde de ceva. Daca ai o relatie cu un barbat casatorit, nu il respecti pe el, pe femeia de langa el si nici pe tine.

| madalina_4528 explică:

Multumesc mult pentru sfaturihappy

| madalina_4528 explică:

El imi spune mereu ca e dispus sa divortezesad

| BeluThomas a răspuns:

Ii dau MARE dreptate lui beautifulkiss si anume : "nu dezlega ce Dumnezeu a legat", daca tu esti motivul divortului, si te-ai bagat in viata lui cand totu era ok.cel putin eu nu vad ceva bun in asta, am 20 de ani, nu am avut probleme de genu deci mai multe sfaturi nu am ce sa dausad