Dacă ai o vârstă fragedă de exemplu 12-13 ani nu ştii ce înseamnă să iubeşti.
Cu timpul,vei învăţa să testezi unele persoane, ca să poţi avea încredere în ele.
Când vine vorba de sărutat sau altele, le înveţi pe la 14-15 ani, ca mine.Iar de sex, pe la 17-18 ani.
Bună,
Depinde şi de vârsta pe care o ai. Cel mai recomandat este să te implici în aşa ceva după 15-16 ani, din simplul motiv că mai devreme pur şi simplu nu este ceva serios, ci doar o joacă de-a "am şi eu iubit". De-abia când te maturizezi înţelegi ce înseamnă să ţii cu adevărat la cineva şi să îţi pese de respectiva persoană, să fii acolo pentru ea.
Hmm. E ok, dacă nu consideri o legătură aşa strânsă cu cineva, o mare durere de cap. Şi dacă persoana nu-ţi face probleme (cu părinţii, prietenii tău, şcoala).
Oooo... DA!
De ce?
Pai... e bine sa stii ca cineva e langa tine si cand esti departe de familie, care te iubeste si tine la tine si care face orica sa iti schiteze un zambet pe fata!
Sper ca te-am ajutat! :*
Buna
Eu cred ca da. Dar depinde si varsta ta fiindca de exemplu sa presupunem ca ai 11-12 ani. Atunci la varsta aia nici nu poti sa ai o relatie de iubire in afara de prietenie. Eu cred ca varsta cea mai potrivita la care sa-ncepi sa ai un iubit este 14-15 ani. Asta e parerea mea, acum depinde si de parintii tai si de ceea ce gandesti tu.Iar lucrul care ar fi cel mai important este ca el trebuie sa te iubeasca la fel de mult ca si tine.
Pa, pa.
Sa zicem ca la varsta de 14-15 ani poti avea un iubit. dar aceasta relatie consta in a va tine da mana. sau sa va duceti la un suc, schimb de carti informtii,. va petreceti timpul impreuna va sartati... radeti, glumiti; doar atat; nimic mai mult
Poi decat sa fii singura m-ai bine este sa ai un iubit. Sper ca te-am ajutat.
Normal ca e bine, el te va ajuta si te va consola cand iti va fi freu, dar ai grija pe cine alegi!
Da este bine sa ai iubit...dar in unele cazuri chiar iti spui ca mai bine era fara el mai ales cand te enerveaza).dar daca va iubiti unul pe celalalt este foarte bine... funda?
Normal ca este bine. Daca tu o/il placi si el/ea te place(am pus asa ca nu stiu ce esti tu)o sa ai pe cineva pe care te poti baza si care te ajuta la greu. Funda?