Daca esti fata nu e prea bine sa fii prea inalta caci nu poti purta tocuri.
Dar daca esti baiat depinde.CAt de plinut esti, daca practici vreun sport.
Dupa parerea mea 1 75 e perfect
Eu la a fi inalt nu mi se pare un dezantavaj. Adica eu mi-as dori sa fiu mai inalta petru modeling. E mai bine sa fii mai inalt decat scund.
Eu sunt cea mai inalta din clasa, am 1. 67. Uneori imi place, sunt prima la sport, cand trebuie sa lipeasca diriginta ceva undeva sus eu o ajut, etc... dar uneori nu imi place.Nu stiu acum sa iti dau exemple de ce, nu mai tin bine minte. Oricum sunt destule avantaje si destule dezavantaje.
E un avantaj caci introduci frica in ceilalti si este un dezavantaj din cauza bayjocurei sau a diferitelor inaltimi frate daca ai 2. 50 metrii esti bolnav
Sunt si avantage si dezavantaje.
Avantaje:
-ajungi la multe lucruri
-poti fi bun ca jucator de baschet
-nu se prea iau copii smecheri de tine(asa cred)
-deseori copii mai inalti alearga destul de repede
Dezavantaje:
-nu incapi pe usi sau dai cu capu de chestii inalte
-haine si mai ales papucii
Si astea cred ca sunt avantajele si dezavantajele.Nu stiu daca e bine sau nu, adica sunt avantaje si dezavantaje.
E un avantaj.si eu sunt inalta.parerea mea...pentru ca sunt fata.si nu numai a mea.ci la majoritatea fetelor este ca baietii inalti sunt foarte frumosi...si arata bine pe langa o fata inalta sau normala.. imi dai fundits pls?. am nevoie. pup si numai bine.
E si un avantaj si un dezavantaj... avantaj: vezi bine la film...dezavantaj: esti luat peste picior pentru inaltimea ta
Eu zic ca e bine sa fii inalt ajungi la rafturile de sus asta fiind avantajul iar dezavantajul e spre exemplu, o fata da mereu peste baieti mai mici decat ea ( cum mi se intampla si mie )
E normal.Ai crescut ca ai facut ceva sport. Exemplu:handbal, baschet etc.
Avantaje:ajungi mai sus in locuri inalte, cred ca poti fugi mai repede, poti sa te cateri mai repede pe un stalp drept;
Dezavantaje:nu te apleci repede, nu incapi in locuri mici(ex:nu incapi, comod, intr-un smart) si nu te cateri repede pe copac.
Avantaje:3 si dezavantaje:3
Si eu sunt cea mai inalta....am 1.77 si e fain fiindca toata lumea imi soune ca as putea sa fou model+ ca talia mea arata mereu perfevt si pot sa mananc cat vreau sisincer, nu vad ca avantaj a fi scunda deloc! Oamenii frumosi sunt oamenii inalti! E fotomodel apreciat pentru frumusete ati vazut si sa aiba 1.50 sau 1.60?
Olivia-Mai Barrett are 1.57 si e enorm de frumoasa
Roxana_2583 întreabă:
Diorrus întreabă: