| daniela36783 a întrebat:

E bine sa ma las de scoala?
funda la primul raspuns

Răspuns Câştigător
| LaRiiuU a răspuns:

Cum sa fie binee? Nu vrei sa ai bani si sa traiesti pe picior mare? Sau tu preferi sa stai la cratita si sa astepti sa vina barbatul de la munca? Daca esti bogata si iti permiti sa nu inveti, renunta normal dar nu te vei alege cu nimic in viata. Dar daca vezi ca viata e grea si dura lucrul cel mai bun pe care poti sa-l faci e sa-ti scoti o cariera si mai gandeste-te si la parintii tai ce fericiti i-ai face daca ai ajunge "cineva". Sfatul meu este sa te gandesti de 5 ori inainte de a lua o decizie.

12 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Daca n-ai de gand sa inveti, da, este mai bine sa te lasi. Nu are rost sa pierzi timpul degeaba si ai tai sa suporte cheltuielile, tot degeaba. Daca crezi ca vrei sa inveti, continua-ti studiile.

| deea89 a răspuns:

Se spune ca in Romania nu ai ce face cu scoala si/sau cu facultatea.Pot sa spun ca intr-un fel asa este dar parerea mea este sa nu te lasi de scoala.Fa macar 12 clase daca o facultate nu vrei.Nu de alta dar niciodata nu se stie cum vei avea nevoie de cel putin 12 clase si daca nu le faci acum cand poti mai tarziu in viata poate nu vei mai avea timp.Profita acum cat poti, fa o scoala si in rest...cu Dumnezeu inainte! succes :*

| IoanaTempah a răspuns:

Nu, chiar daca invatamantul din Romania este mult si prost. cred ca orcine din Romania s-ar lasa, dar na... si aia te ajuta cat de cat in viata. happy
Succes la scoala laughing

| cosmina05 a răspuns:

Parerea mea este ca nu e bine deloc.Cel putin termina 12 clase.Vei avea mereu nevoie de o diploma de bac.

| BadBoyCristy a răspuns:

Daca vrei sa lucrezi cu oameni care put a gunoaie (care nu merg la scoala) mai bine lucrezi cu oameni care miros a Armani (care merg la scoala).

| cryptobiologist a răspuns:

Eu zic ca mai bine nu ai renunta.Stiu ca auzi asta peste tot dar chiar o sa te ajute mai incolo. Fundahee hee?

| SheCanFlyy a răspuns:

Normal ca nu e bine.scoala face pe om, nu statu in casa.

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Iti aduc niste vaci sau oi?

| Ambasada a răspuns:

Lool!raised eyebrows
"Ba esti nebun?raised eyebrows"
Ce sa faci fara scoala nu vezi ca si astia cu scoala si..."n" facultati si ...masterate bla blachatterbox stau si dospesc la televizor laughing
Sti.chiar daca nu suntem la un nivel extraordinar trebuie sa ne continuam scoala.sa facem si noi un liceu acolo sa fie facut!
pentru ca nu sti cand dai de un job smeksismug
Nu stiu cati ani ai.dar daca toti idiotii au facut scoala o poti si tudevil
Nu te lasa orice ai face I don't want to see
Scoala iti formeaza si un caracter care te v'a ajuta in viata.
Nu ai nimic de pierdut la scoala numa ide castigat. stiu ca suna absurdrolling on the floor dar asa e rolling on the floor
NU TE LASA!love struck

| Rinnelle a răspuns:

No way...Nu e bine.In primul rand trebuie sa ai un viitor asa ca te sfatui sa nu te lasi de scoala. FUnda?

| Sesci a răspuns:

Nu creed:-s.o sa ai nevoie in viata de cultura generala daca vrei s.o duci binestraight face(vreau sa zic sa ai bani sa nu te framanti ca altiistraight face)

| Choochotof a răspuns:

Sunt copil dhaa asa ca raspund din perspectiva mea![14 anisori]
-acum crede-ma imi doresc sa ma las dar totusi vreau sa devin ceva asa ca nu te sfatuiesc
-dar daca nu te poti tine din cauza problemelor...,...,., lasate dar te rog frumos ia decizia croecta

NU TE LASA! greu dar de folos

Întrebări similare