| Tourniquet a întrebat:

E bine sa mananci la McDonald? Eu nu am mai mancat din Octombrie :-|. Voi?

Cam ce contine toate cheesburgerile, McChicken'urile, cartofii pai, sucurile de acolo? E adevarat ca sunt facute din plastic? straight face

9 răspunsuri:
| emma_6707 a răspuns:

Ce contineraised eyebrows fii mai atenta la gramatica nu sunt facute din plastic, dar contin foarte multe E-uri ca sa aiba gustu ala "bun" si sa reziste muuuuuuuuuult timp, apoi sunt prajiti mult, in mult ulei, refolosit, ca sa prinda gusthappy

| Fury a răspuns:

Nu sunt facute din plastic dar seful tatalui meu a lucrat acolo si i-a zis ca aia cand toaca carnea pun si gheare si piele, bleah (dar in afara de Mc'Chicken, asa i-a zis) eu mai mananc din cand in cand dar fac mult sport ca de la alea pui pe tine...

| never2say4never a răspuns:

Hahahaha! Nu sunt facute din plastic! Adevarul e ca produsele de la McDonald's contin foarte multe E-uri care ingrasa, sa nu mai spun ca ei schimba uleiul de la cartofi prajiti odata pe zi cand ar trebui de fiecare data cand vor sa prajeasca cartofii. Deci te poti imbolnavi de la mancarea de la McDonald's.
Eu n-am mai mancat de la McDonald's de mai bine de 2 ani si jumatate :-)

| Elena1234456 a răspuns:

Nu sunt facute din plastic happy. Dar nu sunt sanatoase.Eu nu prea mananc de acolo, rareori imi comand cate o salata.Nu sunt sanatoase, ingrasa, dar sunt foarte bune happy trebuie sa recunosc.

@Fury acum chiar nu mai mananc de la McDonald pentru o perioadahee hee.

| Sἶrenἶa a răspuns:

Aa.is buune [[la gust] da sunt d fast.food. deci. daca mananci d acolo, s mananci mai rar ptu c te poti ingrasa. eoo am avut o perioada in care in fiecare vineri [sau duminica.numai stiu] imi luam de acolo si nu pateam nimic. da. tata ma innebuneste ca nu. s bune sh ca contzin Euri 8-) da na.winking

| Limba a răspuns:

Sucurile sunt concentrat la pliculet happy si carnea tocata e facuta din ochi, vene, cartilaje, unghii, si gene de vaca happy+par de la subrat, limba etc

| skid a răspuns:

Nu stiu de ce unii exagereaza aiurea aici, poate doar ca sa raspunda, sa se bage in seama. In fine.

Mancarea de acolo nu este sa natoasa deloc. Pe langa ca ea contine o gramada de E-uri nu este nici sanatoasa. Are gust bun ok. O cumperi acum si o mananci seara la 12 si tot acelasi gust il are, asta da de gandit. Cartofii prajiti facuti in casa daca nu ii mananci cand i-ai facut, peste cateva ore au alt gust. Pe langa asta sunt si E-urie astea care nu sunt deloc sanatoase iar multe dintre ele sunt interzise. Pe scurt nu este deloc sanatos sa mananci de la ei. Eu numai mananc de cativa ani si nu simt nevoia sa merg acolo sa mananc.

In plus nu vezi la televizor ca tot fac reclame si super oferte la meniuri? Meniul big mac prima oara era pana in decembrie (anul trecut), acum ii pana luna viitoare, asta inseamna disperare ca nu mai au vanzari, lumea numai cumpara iar eu sunt disperati. Pierd in defavoarea lui Spring Time care tot fast food este, dar pot garanta ca acolo mancarea este de 100 de ori mai sanatoasa decat la Mc'Donalds.

| Ella_6365 a răspuns:

Normal ca nu sunt facute din plastic big grin stii, nici solarele nu sunt bune, insa oamenii tot se duc acolo sa se bronzeze. Nici coca colla se zice ca nu e buna, insa noi tot o bem. Ce vreau sa spun este faptul ca, daca suntem de fapt atenti, multe lucruri nu sunt bune pentru sanatatea noastra, insa asta nu inseamna neaparat ca ni se va intampla ceva. Atata timp cat nu faci exces de un lucru, nu e neaparat nesanatos. Orice e in exces face rau

| emy a răspuns:

Nu este indicat sa consumi produse de acolo, caci sunt bogate in calorii si in e-uri. Poti sa mananci o data la o luna-doua un sandwich sau ceva. Dar nu tot timpul.