E bine sa fii indiferent. Daca poti ajuta, fa-o. Daca nu, nu incurca omul cu compatimiri inutile si cuvinte care n-au sens. Fara filozofii de doi bani. Oricum nu le va asculta
Nu. nu este bine dar desi spunem asta nu avem cum sa nu ne bucuram daca acea persoana este una pe care nu o avem la suflet.asa este facuta fiinta umana sh st foarte mici exceptiile
Nu, pentru ca se intoarce la tine! Toti suntem oameni si trebuie sa ne gandim la toti, indiferent daca unul e chinez, african sau ungur!
Daca merita acel,, rau'',... nu vad de ce nu
Nu, nu este bine pentru că este dureros când alţii se vor bucura de răul tău. Să îi răspund şi lui GenOm: Nu cred că m-am bucurat vreodată de răul altuia, deoarece pur şi simplu nu am acel orgoliu, acea scânteie malefică care să mă lase să mă bucur atunci când cuiva îi este rău...
Poi nu ca, daca te bucuri de raul altuia acesta s-ar putea intoarce in favoarea ta.
Nu, deoarece mai devreme sau mai tarziu roata se intoarce. Chiar daca pe moment nu credem sau nu realizam, asa va fi.
Mie imi place sa ma bucur, e una dintre putinele lucruri pe care pot sa le fac
Cica mai jos "Toti suntem oameni si trebuie sa ne gandim la toti, indiferent daca unul e chinez, african sau ungur! "... dar tu ai pus o simpla intrebare nu ai specificat ce fel de rau. ce zice tipul/tipa e discriminare.si legat de intrebarea ta.depinde cat de rau.si daca a fost si invers
Nu, cum ar fi sa fi tu in situatia aceea.
Pe mine ma supara ft tare nepasarea unora. Cand semenii tai au nevoie de ajutor si nu ii ajuti.
Acum 2 ani niste baieti m'au abordat pe strada, nu ma lasau sa plec. unul ma freca la cap ca daca il sarut ma lasa imi pace si am cerut ajutorul unei doamne si ce sa vezi " Pleaca, lasa'ma in pace! ", pana la urma m'au ajutat niste fete de liceu. Dar ft urat comportamentul acelei doamne, mi s-a parut un gest oribil.
GrigoreCostinel întreabă: