Depinde de ce natura era cearta, daca implica mai multe persoane sau doar pe tine si alta. poti sa treci pur si simplu peste o cearta mica intre voi doi care s-a intamplat asa, sa fie, dar peste una mare de care a aflat tot satu', nu cred ca e bine sa ramane lucrurile neclarificate, parere mea
Mie nu-mi place, simt ca am lasat lucrurile neterminate, nerezolvate, dar uneori e mai bine decat sa lungesti cearta la nesfarsit.
Depinde de situatie. dar eu zic ca nu pentru ca mereu trebuie sa lamuresti totul. pot aparea alte probleme daca nu o faci.
Eu cred ca da... daca sunt certuri marunte care daca ar fi continuate nu ar atrage decat certuri mai mari..decat sa o lungesti mai bine treci peste...bye
Daca e o cearta copilareasca, poti. Daca e o cearta care afecteaza relatia, care raneste un suflet, nu trebuie lasata asa, fara explicatii.
Da pentru ca sa ii demonstrezi persoanei iubite ca ai incredere in ea. Explicatiile sunt motiv de cearta mai serioasa care se poate sfirsi chiar cu despartire!
Nu... dp parerea mea cat de mik ar fi cearta.trebuie sa aiba o explicatie...dk X nu`ti da nici o explicatie, u il ierti... o sa zic k u nu`i ceri explicatii si dk se cearta cu u te impaci repede cu el...pentru X o s devina obisnuinta
Daca nu a fost prea grava sigur k da
sau poate ca pers cu care te-ai certat si-a dat singura seama care a fost motivul si numai are nevoie de explicatie
succes
Nu
ne e bine deloc...asa am facut eu si acum am ajuns sa ma despart de el pentru ca nu mai suportam... s-au strans mult prea multe...si nici daca am vrea sa discutam acum ...nu ne-ar ajunge 2 luni sa povestim toate fazele... e fff urat...asculta de mine...si nu faceti aceeasi greseala ca mai tarziu veti regreta si partea rea e ca nu veti mai putea repara nimic...