| Andishor a întrebat:

E bine sau nu sa faci sport cand esti la ciclu? Mama zice ca nu e bine, dar profesorul de sport zice ce da... Nu stiu ce sa facsad...Va rog, ajutati-ma...

Răspuns Câştigător
| pam_pam a răspuns:

Poti sa faci exercitii usoare, ca sa nu-ti pui circulatia sangelui foarte mult in miscare, pentru ca devii 'fantanica', cum imi place mie sa zic. Deasemenea, s eu am mare nevoie de cate un masaj in perioasa asta, dar il evit, cle putin la scoala, ca-ci nu vreau sa ma patez. Atat mama ta cat si profesorul au dreptate, dar daca nu ti-au explicat si de ce, degeaba au spus-o. Adevarul e la mijloc. Poti sa faci exercitii, dar usoare, eventual onduiri ale mijlocului, iti mai relaxeaza muschii. Cel putin mie asa mi-a spus tipa aceea de la always care a venit in clasa a 5-a sa ne 'pregateasca'. Bafta!

17 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mai... e bine sa faci sport cand esti in perioada menstruatiei, dar noua fetelor ne place sa ne scuzam la ora de sporthee hee. Medicii spun ca e chiar recomandat, faza cu "nu ai voie sa faci sport cand esti in perioada menstruatiei", e un mitwinking.
P. s. Tu esti obligata sa faci sport atunciwinkingEu una, nu facbig grinma feresc de febra muscularabig grin.

kratos
| kratos a răspuns:

Sportul este bine de facut chiar si cand esti pe ciclu. Poti sa arunci si o privire aici http://www.sfaturimedicale.ro/sportul-in-timpul-menstruatiei.html.

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Se poate produce o degleare hormonalathinking
dn cate stiu eu...
nu e bine sa faci prea mult sport...
:*
orycm cred ca ar trbuy sa`ntreby medycul...
pa pa
; x

| Gabry a răspuns:

Eu am facut dans 2 ore si nu am patit nimic... dar daca vrei sa scapi de sport, eu i-am spus profesorului ca refuz sa fac sport si sa imi puna 4 dar i-am spus si ca o sa vorbesc cu doamna diriginta si gata, mi-a si spus: stai pe banca!winking

Răspuns utilizator avertizat
| mada12 a răspuns:

E bine si nu e prea bine... E bine sa faci sport... dar nici chiar exagerat... oricum... daca e pe ducalaughing adica daca te-a tinut si acum trebuie sa se termine... poti sa faci sport.winking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E bine si sanatos, in limita efortului pe care il tolerezi. Organismul va spune singur stop daca e cazul.

| Andishor explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri :*...

Silvia (sper ca asa te cheama ca ai un nume cam lung big grin), credeam ca numai eu incerc sa scap de ora de educatie fizica laughing

| Andishor explică:

Multumesc fantadelamaye, o sa tin contwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma eu stiu ca nu ebine sa faci sport cand esti pe ciclu dar acum treaba ta

| any007 a răspuns:

Eu intodeauna am facu sportu' si nu am nik.stai linistita

| Andishor explică:

Multumesc pam_pam, Gabry, mada12, brigaela, anne007 big hug ...Raspunsurile mele au aparut cam cu intarzieresad, da' ce sa-i faci?happy Multumesc mult :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu fac cand sunt in a doaua-a treia zi deoarece am o scurgere mai abundenta... daca faci exercitii grele s-ar putea sa faci o hemoragie, sfatul meu e sa nu faci sport ca s-ar putea sa te patezi. sti uh mai bine e sa nu faci sport. dar daca e ceva usor poti sa faci... zic eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi cati ani ai tu? medicul de familie al meu mi-a zis ca am voi doar la alergare usoara ca atunci scapi de ciclu mai usor asta este sfatul meu pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta pe mama ta stie mai multe decat profesorul de sport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti baiiat si nu vei avea ciclutongue

| aninim a răspuns:

Si eu am facut sport cand am fost pe menstruatie. s a venit mai mult ca de obicei. deci daca vrei sa nu te patezi si sa fi intr-o situatie penibila nu fa asa mult sport. papawinking