anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E bun facebook-ul la ceva? Multi imi spun ca e doar o risipa de timp, de aceia l-am dezactivat sincer primul lucru pe care il facem cand aprindeam pc era sa intru pe facebook straight face.Ce parare aveti voi?confused

7 răspunsuri:
| Xtadelo a răspuns:

Facebook...
am si uitat de el laughing

| AndaVr a răspuns (pentru Xtadelo):

Miunune marehee hee

| Xtadelo a răspuns (pentru AndaVr):

raised eyebrows
laughing

| allynNa20 a răspuns:

Nici eu nu sunt fan FACEBOOK. Au toti pana si... nu dau nume. Am avut si eu si Multumesc Doamne ca nu am devenit dependenta! Daca mai continuam nu ma mai opream, pentru ca esti curios sa aflii ce mai e nou cand de fapt ce e nou sunt decat "prostii" in cele mai multe cazuri postate de cuma am mai zis. nu dau nume.
Parerea mea.

| Bittersweett a răspuns:

Facebooku`l nu e nimic rau dar nici nimic bunlaughing. adica e o sursa de distractie. si eu cred ca ar trebuie sa revii printre noilaughing..adica pe facebook mai vezi si pozele prietenilor..mai vezi ce e nou ..adica nu cred ca poti deveni dependent. app..esti cumva din is?

| AndaVr a răspuns (pentru Bittersweett):

Ok deci nu stiu ce sa fac pana acum tot l-am dezactivat si iar l-am activat dar acum mi-am propus sa renunt la el .....nu sunt din is happy

| CamyHfn25 a răspuns:

Hmmm... parerea mea este ca facebook-ul bate orice. Nuj daca ne avantajeaza sau dezavantajeaza cu ceva. Faci cum vrei happy